Super Kupon

50% popusta za 250g BIO Mace v prahu SANCT BERNHARD!

Plačajte le 12,99€ namesto 25,98€ za 250g prvovrstne Mace za izboljšanje zdravja in spolne moči!
Razprodan
12,99 €

Vrednost

25,98 €

Popust

50%

Prihrani

12,99 €
Deli!

O ponudbi

  • Privoščite si bio Maco v prahu 250g, ki vsebuje izjemno visoko količino priznanih sestavin za izboljšanje zdravja in spolne moči.
  • Za boljšo plodnost in zdrav reproduktivni sistem.
  • Pozitivne lastnosti Mace pri moških so, da spodbujajo spolno aktivnost, zmanjšujejo impotenco, zmanjšujejo stres, izboljša hormonsko ravnovesje in raven testosterona, proizvodnjo spermijev.
  • Ženskam pa Maca pomaga pri zmanjševanju simptomov menopavze, povečajo stopnjo spolne aktivnosti, povečanje rodnosti, lajšajo menstrualne bolečine, spodbujajo vzdržljivost in povečajo raven energije.
  • Sestavine: 100% koren mace v prahu iz nadzorovane ekološke pridelave. Nemški standard DE-OKO-001.

Podrobnosti

  • Kupite lahko neomejeno število kuponov, kupone lahko tudi podarite.
  • Poštnina znaša 4€, pri nakupu treh kuponov ali v kombinaciji s kakšnim drugim izdelkom podjetja Vibrimed, ki nima poštnine, je poštnina brezplačna..
  • Vaše naročilo s podatki za dostavo sporočite na mail info@vibrimed.eu
  • Kuponi veljajo do 30.10.2017.

Opis

Maca je edina užitna rastlina na svetu, ki uspeva na nadmorski višini preko 4.400 metrov Peruanskega gorovja, kjer je izpostavljena ekstremnim vremenskim pogojem, kot so velike temperaturne razlike, visok UV faktor, pomanjkanje kisika in močni vetrovi. 

Gomolj maca (Lepidium meyenii) črpa svojo moč iz zemlje, bogate z minerali, za svojo zaščito in preživetje pa vsebuje številne snovi, ki lahko pozitivno koristijo posamezniku, ki uživa gomolj posušene mace v prahu ali v kapsulah.

Maca je bogat vir mineralov, vitaminov, aminokislin, nenasičenih maščob ter drugih, za organizem pomembnih snovi. Vsebuje kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan, baker, vitamine: B1, B2, B6, B12, C, E, D3, nenasičene maščobe omega 3, 6, 9 in mnoge aktivne sestavine (saponini, steroli, tanini, alkaloidi).

Maca je močan adaptogen saj povečuje moč obrambnega odziva na stres v vseh oblikah, ki ga človek doživlja vsak dan. Pozitivno deluje na splošno počutje in krepi imunski sistem. 

Izboljšuje spomin, koncentracijo ter umske in učne zmožnosti. Je idealen dodatek za učence, dijake, študente in zaposlene s psihičnimi obremenitvami.

Maca je odlična za vse, ki želijo povečati vzdržljivost in mišično maso. Sodoben način življenja lahko privede do porušenja hormonskega ravnovesja, kar je pri posameznikih, ne glede na leta in spol, vzrok za najrazličnejše zdravstvene težave. Hormoni neposredno ali posredno vplivajo na delovanje vseh organov in procesov v človeškem telesu, uravnavajo funkcije in razvoj organizma ter prispevajo k našemu počutju. 

Zvišanje stopnje psiho-fizične energije pri moških in ženskah v vseh starostnih obdobjih dosežemo z uživanjem snovi, nujnimi za hormonsko ravnovesje. Med njimi so najpomembnejše aminokisline in vitamili B1, B2, B12 in C, ki zagotavljajo presnavljanje ogljikovih hidratov v energijo, rast celic in zadostno proizvodnjo rdečih krvničk.

 

Kakšne koristi ima lahko posameznik ob uživanju mace?

- povečanje libida pri moških in ženskah

- povečanje odpornosti in krepitev imunskega sistema

- povečanje vitalnosti in vzdržljivosti

- povišanje fizične energije ter miselne koncentracije

- zmanjšanje stresnih situacij in nihanja razpoloženja

- upočasnijo se procesi staranja

- uravnavanje telesne teže

- izboljšanje kvalitete kože in las

- v povezavi z naravnim kalcijem, silicijem (Maca ju vsebuje v izdatni meri), vitaminom D in gibanjem, zmanjšuje tveganje za nastanek osteoporoze

 

Naša BIO Maca v prahu se pridobiva iz posušenih korenin (gomoljev) rastline maca, ki jo gojijo v skladu s kontroliranimi ekološkimi smernicami. Skoraj vsa pridelava maca-e v Peruju poteka ekološko, saj tako visoko živijo le redki potencialni škodljivci, kateri pa se mace največkrat ne lotijo.

 

Priporočeni dnevni odmerek: raztopite 1 čajno žličko (približno 5 g.) BIO Mace v prahu 1-2 krat na dan, v pribl. 200 ml vode ali pa jo pomešajte s hrano.

 

Vsebina: 250 g

Ponudnik

Vibrimed d.o.o.
Unec 249
1381 Rakek
http://vibrimed.eu/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu