Super Kupon

50% popusta za 1 liter 100% BIO NONI SOKA Medicura! Brezplačna poštnina!

Plačajte le 19,95€ namesto 39,90€ za 1l čistega noni soka iz certificirane ekološke pridelave za boljšo vitalnost in imunski sistem!
Razprodan
19,95 €

Vrednost

39,90 €

Popust

50%

Prihrani

19,95 €

Čas za nakup

Deli!

O ponudbi

  • 93% čisti sok (7% grozdnega soka), izvirne-originalne kakovosti, iz sveže nabranega sadja NONI iz certificirane ekološke pridelave.
  • Brez dodanih konzervansov in arom. Sadeži so sveže obrani in obdelani.
  • Zaradi svoje sestave Noni sok naravno podpira vitalnost, krepi dušo in telo ter spodbuja krepitev imunskega sistema.
  • Redna uporaba Nonija pripomore ohranitvi splošnega zdravja in preprečevanju okužb. Na celični ravni Noni pomaga celicam pri njihovem delovanju, pretoku snovi in regeneraciji poškodovanih celic.

Podrobnosti

  • Kupite lahko neomejeno število kuponov, kupone lahko tudi podarite.
  • Poštnina je vključena v ceno kupona.
  • Vaše naročilo s podatki za dostavo PO NAKUPU sporočite na mail info@vibrimed.eu
  • Kuponi veljajo do 30.12.2018.

Opis

NONI SOK 1000 ml, Medicura

Dragocen dodatek za prehrano!

 

·93% čisti sok v najboljši originalni kvaliteti

 

NONI sok

Še posebej dragocen za vašo prehrano! 93 % čisti sok, izvirne-originalne kakovosti, iz sveže nabranega sadja NONI. Noni sok pridobijo iz  na soncu dozorelih, ročno obranih in aromatičnih tropskih sadežev (Morinda Citrifolia L.). 93 % čisti naravni sok, z dodano naravno aromo maline..  Sadeži so sveže obrani in obdelani.

 NONI sok

Sok indijske murve, narejen iz sadežev Morinda citrifolia L. (ekološko). Divje rastoča vrsta sadja indijske  murve (Morinda citrifolia L.) je bila zelo cenjena s strani domorodcev polinezijskih otokov, kot dragocena hrana že več kot 2000 let. V topli tropski klimi in s hranili bogati zemlji so ustvarjeni popolni pogoji za rast, kar je garancija za vrhunsko kakovost BIO NONI soka. Ekološka pridelava, sveže obrani sadeži in ročna obdelava pa to samo še dopolnjujejo.

NONI sok

Naš NONI sok, je čisti 93 % sadni sok narejen iz sadja Tahitian Noni (Morinda citrifolia). NONI  sadje, ki se uporablja, je sveže nabrano in skrbno predelano, tako da vsa moč sadja ostane v samem soku.  Noni sok je dobil odobritev s strani BVL (Zvezni urad za varstvo potrošnikov in varnost hrane) po uredbi EU št 258/97, Nova živila 2003/426 / ES, s predložitvijo dokazil,  da je NONI sok popolnoma enakovreden originalnemu izdelku.

Zaradi njihovega nenavadnega vonja in okusa NONI poimenujejo v nekaterih državah "cheese fruit". Čisti  NONI sok je torej mogoče po želji  mešati s sadnim sokom.

 

NONI sok

 

Prehranske vrednostina 100 mlna 30 ml   

Energija                        72  kJ/17 kcal22kJ/5 kcal   

Maščobe                        < 0,1 g         < 0,1 g   

Ogljikovi hidrati        2,5 g         0,8  g   

Beljakovine                < 0,1 g         < 0,1 g   

Soli                                < 0,1 g         < 0,1 g 

 

Priporočena uporaba:  Vzemite dnevno 30 ml, najbolje pol ure pred obrokom, nerazredčeno ali razredčeno s tekočino.

Sestavine:  Noni sok (93%) od Tahiti NFC sok iz sadežev Morinda citrifolia L. acc. Uredba (ES) št 258/97 Novel Food 2003/426 / ES, 7% grozdni sok.

Vsebina: 1000 ml.

Noni sok je naravni izdelek. Razlike v videzu, barvi in okusu so naravni in ne kažejo na izgubo kakovosti.

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorilo:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!  Po odprtju sok hranite v hladilniku in ga porabite v 6 tednih.  Pred vsako uporabo plastenko pretresite. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Datum roka uporabnosti (uporabno najmanj do konca:) in lot sta odtisnjena na spodnjem delu embalaže.

Ponudnik

Vibrimed d.o.o.
Unec 249
1381 Rakek
http://vibrimed.eu/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu