Super Kupon

50% popusta za 60 vrečic 400mg MAGNEZIJA V PRAHU! Brezplačna poštnina!

Plačajte 13€ namesto 26€ za 60 vrečk z magnezijem s številnimi pozitivnimi učinki!
Razprodan
13,00 €

Vrednost

26,00 €

Popust

50%

Prihrani

13,00 €
Deli!

O ponudbi

  • Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, ravnotežju elektrolitov ter delovanju mišic in živčnega sistema.
  • Magnezij v našem organizmu sodeluje pri celi vrsti procesov in reakcij. Ključno vlogo ima pri gradnji in vzrževanju kosti in zob. Pomaga pri sproščanju mišic, pomembno pa vpliva tudi na ritem srca. Med drugim magnezij znižuje tudi raven holesterola v krvi.
  • Zadostna količina magnezija v telesu prispeva tudi k sintezi beljakovin, sproščanju energije pri presnovnih procesih in normalnemu psihološkemu delovanju. Magnezij telo obenem tudi varuje pred nalaganjem težkih kovin, kot so aluminij, svinec in nikelj, ki s po raziskavah povezane z razvojem duševnih bolezni, denimo Parkinsonove in Alzheimerjeve.

Podrobnosti

  • Kupite lahko neomejeno število kuponov, kupone lahko tudi podarite.
  • Poštnina je brezplačna..
  • Vaše naročilo s podatki za dostavo sporočite na mail info@vibrimed.eu
  • Kuponi veljajo do 30.10.2017.

Opis

Magnezij 400 DIREKT v prašku, 60 vrečic po 2,1 g SANCT BERNHARD

 

Magnezij je pomemben mineral, ki g najdemo v človeškem telesu predvsem v kosteh, mišičnih celicah in krvi. Približno 50 odstotkov celotnega magnezija se nahaja v človekovih kosteh, ostalo polovico pa najdemo v celicah tkiva in organov. Zelo majhen odstotek magnezija najdemo v krvi, vendar naše telo skrbi, da je ta odstotek vedno uravnan.

 

Dokazani so številni pozitivni učinki magnezija na telo, in sicer:

pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti 

pripomore k uravnavanju elektrolitskega ravnotežja 

pripomore k normalnemu izkoristku energije v presnovi 

pripomore k normalnemu delovanju živčnega sistema 

pripomore k normalnemu delovanju mišic 

pripomore k normalni sintezi beljakovin 

pripomore k normalnemu delovanju psiholoških funkcij 

pripomore k ohranitvi normalne strukture kosti 

pripomore k ohranitvi normalne strukture zob 

sodeluje pri procesu delitve celic

 

Sestavine: sladilo sorbitol, trimagnezijev citrat (5% magnezija), magnezijev oksid (14% magnezija), citronska kislina, polnilo: natrijev hidrogenkarbonat, naravne arome, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid.

 

Že 1 vrečica na dan zadosti dnevnemu priporočenemu odmerku odraslega človeka. Zaužiti ga je možno brez tekočine saj se raztopi neposredno v ustih. Prijeten okus maline. S 400 mg magnezija (kar je visoka koncentracija), tako da ena vrečica na dan zadostuje potrebam odraslega človeka po magneziju! Praktično, hitro in enostavno zato je idealen za ljudi na poti.

 

Priporočeni dnevni odmerek: 1 x dnevno raztopiti vsebino vrečke neposredno na ali pod jezikom. Prašek se raztopi v nekaj sekundah in se ga lahko pogoltne brez tekočine. Lahko ima odvajalni učinek pri prekomernem uživanju.

Ponudnik

Vibrimed d.o.o.
Unec 249
1381 Rakek
http://vibrimed.eu/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu