Super Kupon

50% popusta za 60 min MEDENO MASAŽO v Amabasadi boljšega počutja v Mariboru!

Plačajte 25€ namesto 50€ za 60 minutno sprostitev telesa z medeno masažo, ki nahrani kožo!
Razprodan
25,00 €

Vrednost

50,00 €

Popust

50%

Prihrani

25,00 €
Deli!

O ponudbi

 • Pri medeni masaži se med vpije skozi kožo in tako hrani in neguje telo, sama masaža pa pripomore k razstrupljanju telesa. Blagodejno in sproščujoče pa vpliva tudi topla voščena obloga po masaži.
 • Masaža z medom globinsko obnavlja, hrani kožo in zagotavlja vlažnost. Namenjena je suhi, utrujeni, neelastični in slabo prekrvavljeni koži. Blaži vnetja, luskavico in ekceme. Med razstrupi vaše telo.
 • Idealna podopustniška masaža za od sonca suho kožo.
 • Salon se nahaja na mirni lokaciji na Studencih v Mariboru, v bližini Qlandije.
 

Podrobnosti

 • en kupon velja za en obisk za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov;
 • ponudba zajema medeno masažo celega telesa 60 min;
 • obvezna predhodna rezervacija preko telefona 040 695 552 (Nina Šoštarič) 
 • ob prihodu obvezno prinesite kupon s seboj;
 • odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen;
 • unovčenje kupona je mogoče zgolj ob predložitvi kupona oz. z navedbo serijske številke kupona;
 • veljavnost kupona: 30.10. 2018.

Opis

Salon, ki ga sestavljajo mlade in nadobudne osebe, ki rade priskočijo na pomoč. Salon je namenjen lajšanju vaših bolečin in razvajanju telesa in duha. V sklopu naših storitev vam za izboljšanje zdravja in počutja ponujamo različne storitve, kot so masaže, kopeli, svetovanje in izobraževanje o zdravem načinu življenja.

 

Beseda masaža (mas je grški in arabski koren, ki pomeni gladiti, gnesti, stiskati) označuje ročno obdelavo kože in mehkih delov telesa, kar krepi telesno sposobnost samozdravljenja. Masaža se uporablja že od Hipokratovih časov (4. stoletje p.n.š.).

 

Masaža naj bi bila v užitek, hkrati pa naj bi lajšala bolečine in napetosti. Dotik skrbnih rok, naj so to roke strokovno usposobljenega maserja, partnerja ali prijatelja, že sam po sebi pomirja. Raziskave so pokazale, da so se tisti dojenčki, ki se jih nihče ni redno dotikal in pestoval, telesno ali duševno slabše razvijajo. Potreba po takšnem stiku se pri odraslih ne zmanjša, skoraj vedno pa se zmanjša število in trajanje dotikov sočloveka, na kar pa je masaža idealen odgovor.

 

Masaža je tudi ena najboljših metod lajšanja stresa in telesne napetosti, ki lahko povzročijo ali okrepijo bolečino in zvišuje odpornost imunskega sistema. Pri masaži se lahko osredotočimo tudi izključno na prizadeti predel. V primeru, da so mišice zelo napete, utegne bit maserjevo delo, da jih sprosti tudi rahlo boleče.

 

Predstavljajte si, kako lepo je, da se vas nekdo dotakne, poboža, objame… Znano namreč je, da masaža povzroča izločanje endorfinov (hormona sreče) v možganih in kdo si danes ne želi biti vsaj malo srečnejši? To srečo lahko dosežemo z dobro in sproščujočo masažo.

 

Veliko dobrega naredimo lahko naredimo že s prijetno besedo, harmoničnimi odnosi s soljudmi in prijetnim dotikom. Prav dotik je za nas zelo pomemben. Velikokrat nam podzavest ukaže, da se moramo nekoga dotakniti, ga objeti … in vse to z nekim namenom. Z dotikom drugega se človek razelektri, občuti okolico, sočloveka … dotik ima zelo velik psihološki učinek in celotna masaža je en sam čudovit dotik.

 

MEDENA MASAŽA ali APITERAPIJA

Pri tovrstni masaži se med vpije skozi kožo in tako hrani in neguje telo, sama masaža pa pripomore k razstrupljanju telesa. Blagodejno in sproščujoče pa vpliva tudi topla voščena obloga po masaži.

Medena masaža ima veliko različnih pozitivnih lastnosti na telo:

izboljša pretok krvi, hrani in neguje kožo, detoksifikacija (razstrupljanje) organizma, krepi imunski sistem ter sprošča in pomirja človeka.

 

Medeno masažo priporočamo pri ljudeh, ki imajo težave:

 

– z različnimi alergijami,

– z revmatoidnimi obolenji,

– s kroničnim rinitisom,

– s kroničnom utrujenosjo brez jasnih vzrokov

– pri težavah z nespečnostjo (ki je lahko posledica napetosti),

– z depresijo (blažjih oblikah depresije oziroma občutka malodušja),

– z glavoboli (predvsem pri kroničnih glavobolih),

– s kardio-vaskularnimi težavami

 

Masaža z medom globinsko obnavlja, hrani kožo in zagotavlja vlažnost. Namenjena je suhi, utrujeni, neelastični in slabo prekrvavljeni koži. Blaži vnetja, luskavico in ekceme. Med razstrupi vaše telo.

Ponudnik

Ambasada boljšega počutja
Čanžkova 23
2000 Maribor
Tel.: 040 695 552
https://ambasada-pocutja.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu