Super Kupon

50% popusta za 90 kapsul PEGASTEGA BADLJA SANCT BERNHARD!

Plačajte 13€ namesto 26€ za zmanjšanje obremenjenosti jeter s pegastim badljem!
Razprodan
13,00 €

Vrednost

26,00 €

Popust

50%

Prihrani

13,00 €
Deli!

O ponudbi

  • Pogosto preobremenjena jetra povzročijo, da prebava ne deluje optimalno, kar se kaže z neprijetnimi simptomi kot so napihnjenost, vetrovi in bolečina v žlički.
  • Zakaj izbrati kapsule z izvlečkom pegastega badlja?
  • Podpira dobro delovanje jeter, ohranja zdrava jetra; 
  • Podpira dobro prebavo, pripomore k zaščiti jeter in detoksifikacijskemu potencialu jeter, pomaga ohranjati normalen apetit, stimulira sintezo prebavnih sokov, stimulira gibanje prebavil, pomaga ohranjati normalno delovanje jeter, spodbuja prebavo in telesno prečiščevanje; 
  • Lahko pomaga pri zdravem delovanju prebavnega sistema;

Podrobnosti

  • Kupite lahko neomejeno število kuponov, kupone lahko tudi podarite.
  • Poštnina znaša 3 eur.
  • Vaše naročilo s podatki za dostavo sporočite na mail info@vibrimed.eu
  • Kuponi veljajo do 30.10.2017.

Opis

Pegasti badelj (silybum marianum) je zelišče, ki je poznano predvsem po ugodnem vplivu na človeška jetra. Že v antiki so ga uporabljali zdravniki kot zdravilo za jetra in mehur. Je eno izmed najbolj uporabljanih zelišč pri zdravljenju bolezni jeter ter pri zagotavljanju optimalnega delovanja tega za obstoj človeškega organizma pomembnega organa.

 

Glavne lastnosti izvlečka pegastega badlja:

- Antioksidantno delovanje je njegova poglavitna lastnost. Silymarin močno znižuje učinek prostih radikalov na maščobne kisline v celičnih membranah, s čimer ohranja le-te stabilne (predvsem v prebavnih organih, kot so črevesje in želodec).

- V jetrih dviga raven pomembnega antioksidanta glutationa, ki močno zmanjšuje možnost nastanka poškodb zaradi različnih hormonov, kemičnih snovi in zdravil.

- Vzpodbuja sintezo beljakovin v jetrnih celicah (hepatocitov) in s tem tvorbo novih, kar omogoča hitrejšo regeneracijo po poškodbah jeter.

- Ker se zelo dobro veže na receptorje v jetrnih celicah, zmanjšuje možnost vezave toksičnih snovi na njih (ter s tem njihove negativne vplive na telo).

- Poznan je tudi po protivnetnem delovanju ter po pozitivnem vplivu na imunski sistem.

 

1 obložena tableta vsebuje:

Aktivna snov: 200 mg suhega izvlečka pegastega badlja, ekstrakcijsko topilo:96% etanol

 

Ponudnik

Vibrimed d.o.o.
Unec 249
1381 Rakek
http://vibrimed.eu/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu