Super Kupon

50% popusta za DIAGNOSTIČNI PREVENTIVNI PREGLED ZA ŽENSKE VSEH STAROSTI v Zavodu Zdravje v Ljubljani, Mariboru in Izoli!

Plačajte 62,50€ namesto 125€ za preventivni pregled dojk, ščitnice, rodil, srca, ožilja, prebavil in kosti za ženske + posvet z diagnostikom!
Razprodan
62,50 €

Vrednost

125,00 €

Popust

50%

Prihrani

62,50 €
Deli!

O ponudbi

 • V ponudbi dobite diagnostični Sensitiv Imago preventivni pregled za ženske vseh starosti!
 • Sensitiv Imago izmeri frekvenco v organih ter kosteh in po primerjalni tehnologiji, diagnostik določi vrsto in stopnjo odstopanja od normale.
 • Diagnostika poteka popolnoma neboleče, neinvazivno, kar pomeni brez kakršnega koli posega v telo in brez sevanja! 
 • PREGLED CELEGA TELESA za odkrivanje vseh sprememb v telesu - tumorjev, cist, rakastih obolenj, vnetnih procesov, osteoporoze,...
 • Pregled srca in ožilja, ščitnice, rodil, kosti,... 
 • Bolezni srca in ožilja so pomemben vzrok zbolevnosti in umrljivosti v razvitem svetu in tudi pri nas, zato se prijavite na pregled zdaj!
 • Na voljo v Ljubljani, Mariboru ali Izoli!

Podrobnosti

 • en kupon velja za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov;
 • ponudba zajema: 
 • DIAGNOSTIČNI PREVENTIVNI PREGLED ZA ŽENSKE VSEH STAROSTI ZA UGOTAVLJANJE SPREMEMB 7 NAJPOMEMBNEJŠIH ORGANSKIH SISTEMOV + POSVET Z DIAGNOSTIKOM;
 • Po nakupu kupona je potrebna OBVEZNA predhodna rezervacija termina na tel. 040 28 98 00
 • Ordinacija Ljubljana: Zavod Zdravje, Zaloška c. 149 (zraven gostišča Jurman)
 • Ordinacija Maribor, Gosposvetska cesta 41 (nad zdravstvenim domom)
 • Ordinacija Izola: Drevored 1. maj 4a
 • ali info@zavodzdravje.si;
 • delovni čas: po dogovoru;
 • odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen;
 • unovčenje kupona je mogoče zgolj ob predložitvi kupona oz. z navedbo serijske številke kupona - kupon oz. serijsko številko morate OBVEZNO predati ponudniku;
 • veljavnost kuponov: do 31.8.2018

Opis

Preventivni pregled za ŽENSKE VSEH STAROSTI, še posebej je priporočljiv za starejše od 40 let. Pregled je neinvaziven, neboleč in diskreten, BREZ SEVANJA in čakalne dobe!

 

Pregled poteka z medicinskim diagnostičnim aparatom, ki odkriva sumljive spremembe (vnete procese, ciste, tumorje in rakasta obolenja) do 5 let naprej. Pregledi se opravljajo v Zavodu Zdravje v ordinaciji v Ljubljani, Mariboru ali Izoli in potekajo približno 50 minut. 

 

Sodoben človek na Zahodu se je, na žalost, že davno nazaj oddaljil od celostnih diagnostičnih metod, pri katerih je temelj diagnostike temeljit pogovor bolnika na temo vzroka in posledic ter pregled fizičnega stanja bolnika z neinvazivnimi in zdravju neškodljivimi metodami!

V ordinaciji naš diagnostik – absolventka splošne medicine, preiskovanca diagnosticira z metodo diagnostičnega aparata Sensitiv Imago®. Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja. Točnost diagnostike je 96% in sicer aparat zazna zelo natančno predstopnjo bolezni in bolezni v že obstoječi obliki. Vnetne procese, ciste, tumorje in rakasta stanja v telesu zaznava v zgodnji začetni fazi.

 

Pregled zajema 7 najpomembnejših organskih sistemov: 

 

DOJKE in RODILA

ENDOKRINI SISTEM

SRCE 

OŽILJE

CENTRALNO ŽIVČEVJE 

PREBAVILA

KOSTI, SKLEPI, HRBTENICA

 

Ob koncu pregleda sledi še posvet z diagnostikom.

 

Z daljšanjem življenjske dobe je ženska v menopavzi lahko skoraj polovico svojega življenja. In težave ne nastopijo, ko izgubi menstruacijo, ampak že prej. Ženske imajo težave s srčno-žilnim sistemom, debelostjo, sladkorno boleznijo, boleznijo ščitnice, imajo uroginekološke težave, težave s kožo in videzom, s čustveno nestabilnostjo in pomanjkanjem libida. Tudi okostje in sklepi se začnejo starati že pri 30 letu, po 40 staranje samo še napreduje.

 

Danes zdravi, kaj pa jutri?

Namen preventivnega diagnostičnega pregleda je odkriti morebitna odstopanja od normalnega zdravstvenega stanja, ki pri posamezniku morda trenutno ne povzročajo nobenih bolezenskih težav in ta velja za zdravega. V resnici pa lahko skrita odstopanja pomenijo začetek sprememb, ki lahko sčasoma privedejo do zapletov in resno ogrozijo naše zdravje v prihodnjih letih ali desetletjih. Čeprav nas nič ne boli, je priporočljivo, da se za preventivni pregled odločimo preden nastanejo težave. Dejavnikov tveganja namreč ne moremo nikoli povsem izključiti, s pravočasnimi ukrepi in motivacijo pa imamo možnost povsem preprečiti nastajanje kasnejših bolezenskih stanj.

 

Kdo opravlja diagnostični pregled?

Preventivni diagnostični pregled opravi usposobljen diagnostik – absolventka splošne medicine z vsemi potrebnimi certifikati za upravljanje z aparatom Sensitiv Imago®.

 

Ali ima diagnostični aparat certifikat?

DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je proizveden v skladu z EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa. Sensitiv Imago® 530 CE je najnovejša medicinska diagnostična naprava, ki je bila nagrajena kot europski model nove generacije Senstiv Imago®.

 

Zakaj izbrati nas?

Preiskovancem nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostične postopke brez bolečine, varne in neinvazivne.

Gre za ordinacije srednje velikosti, kar je za preiskovance najbolj primerno in ugodno. V naših ordinacijah do vsakega preiskovanca pristopimo individualno in brez hitenja, kar v velikih ustanovah, kjer je število pacientov zelo veliko, ni mogoče.

Ponudnik

ZAVOD ZDRAVJE
Zaloška cesta 149
1000 Ljubljana
Mail: info@zavodzdravje.si
T: 040 28 98 00

Ordinacija Maribor
Gosposvetska cesta 41
2000 Maribor
T: 040 28 98 00

Ordinacija Izola
Drevored 1. maj 4a
6310 Izola
T: 040 28 98 00
http://www.zavodzdravje.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu