Super Kupon

51% popust za 7x NEGO AKNASTE/PROBLEMATIČNE KOŽE S SVETLOBNO TERAPIJO BIOPTRON v Mariboru!

Plačajte le 59,78€ namesto 122€ za svetlobne terapije kot pomoč pri negi aknaste in problematične kože!
Razprodan
59,78 €

Vrednost

122,00 €

Popust

51%

Prihrani

62,22 €
Deli!

O ponudbi

 • Privoščite si 7 terapij za aknastno/problematično kožo s svetlobno terapijo BIOPTRON.
 • Terapija BIOPTRON zmanjšuje vnetja, izboljšuje imunološke dejavnike in preprečuje nastajanje brazgotin.
 • Klinično je dokazano, da modre valovne dolžine pri terapiji BIOTRON ubijajo bakterije, zato odpravljajo madeže in prepečujejo izbruhe novih aken.
 • Terapija je prijetna in neboleča. 
 • Prepustite se svetlobi in zasijte v vsej svoji lepoti.

Podrobnosti

 • Vsak lahko kupi več kuponov in jih tudi podari.
 • Ponudba zajema: 7x svetlobno terapijo BIOPTRON za aknasto kožo v TC Tabor Maribor.
 • Kupon velja tako za ženske kot za moške.
 • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 070 827 160 (Ingrid)
 • Kuponi veljajo do 30.6.2018. Po izteku veljavnosti kupona veljavnosti ne podaljšujemo.
 • Spremembe in odpovedi termina veljavne do 24 ur prej, sicer se kupon šteje kot unovčen. 

Opis

S svetlobno terapijo, prilagojeno vašim specifičnim težavam, poskrbimo,da se prične zdravljenje vaših aken ali kožnih nečistoč,ter tudi gubic,  na način, kjer svetloba prodira v notranjost vaše kože in poskrbi,da se zdravljenje in glajenje kože prične tam,kjer je očesu nevidno,vendar prav tako izredno pomembno za lepšo zunanjost. Terapija traja naenkrat  3x po 5-10 min z različnimi barvnimi filtri in s posebnimi kremami za svetlobno terapijo Bioptron z bioinformacijami. Bioinformacija prinaša interakcijo svetlobe, barv in izvlečkov, z jezikom, ki ga človeško telo razume in je sposobno nanj odgovoriti.  

 

Izredne lastnosti sistema BIOPTRON omogočajo, da njegova svetloba prodre ne le do kože, pač pa tudi v tkiva pod kožo. Tako koristni učinki svetlobe BIOPTRON niso omejeni le na osvetljeno površino kože, pač pa koristijo celotnemu organizmu.

 

Naprave BIOPTRON so medicinske naprave, ki se uporabljajo v profesionalne namene v bolnišnicah, specialističnih ustanovah, wellness in športnih centrih kakor tudi doma. Sistem svetlobne terapije BIOPTRON je za vsakogar: širok obseg uporabe, preprostost uporabe, brez bolečin, kratek čas zdravljenja, brez znanih negativnih stranskih učinkov in izdelan v Švici!

 

Na začetku razvoja foto medicine se je v sodobni svetlobni terapiji večinoma uporabljajo infrardeče in ultravijolične dele spektra. V zgodnjih 80. letih prejšnjega stoletja je raziskovalna skupina znanstvenikov ustvarila vir svetlobe, ki je prvotno temeljil na laserski terapiji nižje stopnje, a je dejansko deloval skoraj s celotnim obsegom vidne svetlobe in delom infrardeče svetlobe. Raziskava je pokazala določene fizične lastnosti, ki so bistvenega pomena za učinkovitost svetlobne terapije. Na osnovi te tehnologije je bil kasneje razvit sistem svetlobne terapije BIOPTRON. BIOPTRON AG nenehno sodeluje s strokovnjaki, raziskovalci in zdravniki v mnogih državah pri preučevanju lastnosti in terapevtske učinkovitosti svetlobne terapije BIOPTRON.

 

Svetlobna terapevtska naprava BIOPTRON Pro 1 je namenjena uporabi doma, v zdraviliščih, v bolnišnicah in v terapevtskih centrih.

 

Terapija s svetlobo BIOPTRON deluje naravno s spodbujanjem zmožnosti telesa za regeneracijo in ponovno vzpostavitev ravnovesja, torej pomaga telesu sprostiti njegove lastne možnosti zdravljenja. Ko doseže tkiva, svetlobna energija pospešuje proces biostimulacije (kar pomeni, da spodbuja različne koristne biološke procese v organizmu in s tem krepi funkcije telesa).

Ponudnik

Referenca d.o.o.
Bazoviška ulica 8
2000 Maribor
Lokacija izvedbe:
TC Tabor
Preradovičeva ulica 22
2000 Maribor
T: 070 827 160 (Ingrid)
https://www.facebook.com/bioptronMARIBOR/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu