Super Kupon

54% popusta na DVODNEVNO ŠOLO RETORIKE IN JAVNEGA NASTOPANJA Z MODERIRANJEM (VODENJEM SKUPINSKEGA PROCESA KOMUNIKACIJE) v Ljubljani!

Plačajte le 39€ namesto 85€ za sodobno, moderno in sproščujoče izobraževanje!
Razprodan
39,00 €

Vrednost

85,00 €

Popust

54%

Prihrani

46,00 €
Deli!

O ponudbi

  • Imate dovolj poguma, da vstopite v svet govorništva in predstavite svoje delo, izdelek ter prepričljivo prodajate svoje storitve? 
  • Pridite na šesturno praktično delavnico, ki vas bo popeljala v čudoviti svet govorništva in prepričljivega nastopa. Preizkusite svoje retorične veščine.
  • Danes,  v 21. stoletju je samoumevno, da se znamo enakovredno dobro izražati pisno kot tudi ustno. Z znanjem in retoričnimi veščinami boste premagali tremo in se preizkusili na različnih življenjskih področjih ter sproščeno in samozavestno nastopali, prepričljivo razložili poznavanje tematike, predavali, prodajali svoje izdelke in storitve, prepričljivo zagovarjali stališča, diplomsko nalogo, ustne maturitetne izpite in odprli vsa vrata.
  • Pridite na šolo retorike in javnega nastopanja, ki poteka v dveh dneh v Ljubljani, v prostorih Javnega zavoda Cene Štupar – Center za izobraževanje, Linhartova 13, učilnica 13, II. nadstropje, in sicer:
  • I.dan petek, 19. 10. 2018, od 16:30 – 19:30 ure in  
  • II.dan, petek, 26. 10. 2018, od 16:30 – 19:30 ure
 

Podrobnosti

  • En kupon vključuje dvodnevni intenzivni tečaj šole retorike in javnega nastopanja, in sicer v petek  19.10. in 26.10.2018  v Ljubljani, v prostorih Javnega zavoda Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana, Linhartova 13, učilnica 13, II. nadstropje,  od 16.30 do 19.30 ure.
  • Obvezno predhodno naročilo po e-mailu: zorica.zaklan@siol.net ali telefonu: 041 662 371.  
  • Odpoved rezervacije vsaj 24 ur pred previdenim začetkom koriščenja, drugače se kupon šteje kot unovčen.
  • Kuponi veljajo za termina 19. in 26.10. 2018.

Opis

Želite premagati tremo ter sproščeno, suvereno in prepričljivo nastopati? Zdaj je na voljo ekskluzivna ponudba – ŠOLA RETORIKE IN JAVNEGA NASTOPANJA, ki je prava priložnost za vas! Pridite in se preizkusite pred avditorijem.

 

Delavnica je namenjena vsem, ki želite obvladati umetnost govorjenja ter sproščeno, suvereno in prepričljivo nastopati kot tudi tistim, ki želite poglobiti znanje s področja Retorike in javnega nastopanja (tržniki, maturanti diplomanti, mladostniki, ljudje srednjih let, podjetniki, zaposleni, direktorji, vedoželjni, kreativni, inovatorji …). Na delavnici se boste naučili, kako odpraviti tremo ter skozi praktično razburljivo pustolovščino nastopanja pred neznanimi ljudmi sproščeno, avtentično in karizmatično nastopati. Bodite interaktivni in spoznajte svoje neznane kotičke in talente. Pripravite osnutek govornega nastopa in se, seveda, če želite, preizkusite pred neznanim avditorijem. Tako se boste naučili povedati svoje mnenje na sproščen način in tudi »argumentirano in prepričljivo reči ne« ter verodostojno nastopati. 

 

Delavnica je primerna za vse, ki zaupajo sebi in svoji genialnosti na področju govorništva, potrebujejo pa nekoliko vzpodbude. Mi bomo poskrbeli, da vam bo ta pot čim bolj lahkotna in vas bomo ves čas na njej spremljali.

 

Delavnica ni primerna za ljudi, ki ne verjamejo v znanje in učenje ter tiste, ki nočejo vlagati vase. Prav tako delavnica ni primerna za tiste, ki mislijo, da ne morejo vplivati na to, da izboljšajo svoje retorične sposobnosti. 

 

Izobražujte se sodobno, enostavno in na sproščen način!

Pridite v dvodnevno Šolo retorike in javnega nastopanja, z moderiranjem. 

Rezervirajte še danes svoje prosto mesto in odprite vrata svoje prihodnosti!  

 

V S E B I N A :

·Naučimo se retoričnih veščin 

·Kako odpraviti tremo pri javnem nastopu (vaja argumentiranega pogovora na okrogli mizi na izbrano temo)

·Neverbalna komunikacija in kalibriranje (branje sogovornika)

·Zvišanje samopodobe in samozavesti 

·Predstavite svojo diplomsko nalogo, zagovor, izdelek, storitev, zgodbo, mnenje … (vaja javnega nastopa za vsakega udeleženca)

·Postanite prepričljiv in karizmatičen govorec, naučite prodajati svoje storitve in izdelke 

·Moderiranje – kaj je to in kako uspešno voditi proces skupinske komunikacije

·Vloga in dodana vrednost moderatorja, ključne kompetence

·Kako vzpostavimo dialog v skupini

·Temeljne faze moderiranja

·Refleksija

 

Koristi retoričnih veščin in znanja:

1.Pozitivna, sproščena in uspešna komunikacija 

2.Razreševanje konfliktov in nesporazumov

3.Izboljšanje pogajalskih pozicij

4.Samozavesten in sproščen nastop 

5.Verodostojnost in prepričljivost, samozavestno argumentiranje 

6.Izboljšanje prodajnih veščin

7.Varen prostor komunikacije

8.Konsenz

9.Rojevanje novih rešitev

10.Kako motivirati kadre in voditi z vzgledom

 

 

TRAJANJE IN NAČIN DELA

Intenzivni tečaj Šola retorike in javno nastopanje traja 6 ur (8 pedagoških). Možnost dodatnih individualnih delavnic po ugodni ceni. 

 

IZVAJALEC:

Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije (podjetništvo). Ima dolgoletne izkušnje na področju NLP, motivatorka,  mentorica, pisateljica in predavateljica, zlasti na področju učenja, komunikacije in dviga življenjske energije ter kreativnosti. 

 

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI:

 

Ko sem nastopala vedno je bilo zaznati tresoči glas in zvijanje v trebuhu kot nočna mora. Strah me je bilo, da ne rečem kaj neumnega. Po delavnici sem na javni nastop začela gledati čisto drugače. Zdaj sem bolj odprta, samozavestno nastopam, saj želim drugim povedati svoje razmišljanje, mnenje. Nuša

 

Profesorji nas po navadi sredi predavanj vprašajo za mnenje. Ko ta »sreča« doleti mene, po navadi zajecljam in se osmešim pred celim razredom. Ponosen sem nase, ker sem po delavnici ta odnos popolnoma spremenil. Delavnico sem opravil tik pred maturo. Veliko mi je pomagala. Zdaj se tudi sam javim in sproščeno ter avtentično, s svojimi besedami povem to, kar mislim in si želim. Marko

 

Bala sem se pogledati občinstvu v oči, saj me je bilo strah njihove povratne informacije, ali me bodo sprejeli, ali ne. Včasih sem se zmedla ali celo pozabila, kaj sem hotela povedati. Zato sem se v redkih trenutkih, ko sem morala nastopati, osredotočila na neko točko v dvorani in potem »zrecitirala« svoje. S takim nastopom nisem bila zadovoljna, najbrž tudi občinstvo ne. Po delavnici sem s pomočjo vaj to popolnoma spremenila. Zdaj nimam več nikakršne treme pred javnim nastopom. Jerneja 

 

Vedno sem se lažje pisno izražal kot ustno. Morda je to bil strah pred popolnostjo, kot posledica prevelike samokritičnosti. Na delavnici sem se naučil, kako naj govorim sproščeno, brez strahu, kako me bodo sprejeli. Ljudje mi zdaj verjamejo in lahko, brez zadrege ponudim svoje znanje in izdelke ter to tudi brez težav unovčim. Škoda ker nisem že prej prišel na delavnico. Počasi odpiram različna vrata v prihodnost. Peter

 

Pri moderiranju sem spoznala Dogovor o sodelovanju, ko eden govori, vsi pozorno poslušamo in mu ne skačemo v besedo, spoštujemo različnost. Vse ideje so dobre in zaželene. Ideje povezujemo in nadgrajujemo, smo konstruktivni in ustvarjamo pozitivno vzdušje. Naučili smo se tudi motivirati sodelavce in voditi z vzgledom. Tjaša 

Ponudnik

Zorica Zaklan s.p.
Ljubljanska cesta 103
1230 Domžale
http://motivacija.e-vizitka.biz/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu