Super Kupon

58% popusta za MEDICINSKO ALI KLASIČNO PEDIKURO za moške in ženske v Kozmetičnem salonu Imperija!

Plačajte 19,90€ namesto 47€ za namakanje nog v zeliščni kopeli + odstranjevanje trde kože + oblikovanje in krajšanje nohtov + odstranjevanje obnohtne kožice + sanacijo vraščenega nohta in odstranitev otiščancev + piling!
Razprodan
19,90 €

Vrednost

47,00 €

Popust

58%

Prihrani

27,10 €
Deli!

O ponudbi

 • Privoščite si medicinsko pedikuro v kateri dobite namakanje nog v zeliščni kopeli, odstranjevanje trde kože, oblikovanje in krajšanje nohtov, odstranjevanje obnohtne kožice, sanacijo vraščenega nohta in odstranitev otiščancev, piling in sproščujočo masažo stopal!
 • Znebite se boleče trde kože, otiščancev, kurjih očes ter vraščenih nohtov na stopalih.
 • Pojdite zopet lahkih in lepih nog naokrog v poletje.

Podrobnosti

 • en kupon velja za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov;
 • možnost doplačila 5 € za lakiranje nohtov.
 • delovni čas: od ponedeljka do petka od 6. do 21. ure, ob sobotah od 8. do 13. ure, ob nedeljah in praznikih zaprto;
 • obvezna predhodna rezervacija s kodo in serijsko številko kupona na telefon: 051 444 299, od ponedeljka do petka med 10. in 12. uro in med 13. in 17. uro ali preko maila: narocanje@imperija.si;
 • POZOR: Na storitev se obvezno naročite vsaj 14 dni pred iztekom veljavnosti kupona; Na dan pred iztekom kupona  ne sprejemamo naročil niti ne podaljšujemo  kuponov.
 • kupon se šteje kot unovčen v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej (rezervacijo lahko zamenjate le enkrat); 
 • v kozmetični salon pridite 10 minut pred začetkom storitve. V primeru zamude vam storitve ne bodo mogli podaljšati;
 • s seboj obvezno prinesite natisnjen kupon - ponudnik ne omogoča tiskanja kuponov v salonu;
 • kupon lahko podarite kot darilni bon - darilni bon ima enak rok unovčitve kot kupon;
 • veljavnost kupona:  30.6.2018 (po tem datumu koriščenje kupona ne bo več možno);

Opis

Pedikura je negovanje zdravih, utrujenih in lažje poškodovanih nog.

 

Opravljanje medicinske pedikure zahteva poglobljena znanja, izkušnje in izjemno preciznost. Poleg postopkov, ki jih izvajamo pri estetski pedikuri, izvajamo sanacije ragad (globljih kožnih razpok na peti, pa tudi drugih delih stopala), odstranjevanje globljih in težje dostopnih otiščancev in kurjih očes, sanacije vraščenega nohta, oskrbo žulja, protetiko, pedikuro nog sladkornemu bolniku… Izjemnega pomena je pri obravnavi teh problemov tudi ustrezno svetovanje stranki. Le tako je delo uspešno, saj je cilj reševanje problema ne le blažitev njegovih posledic.

 

Pri svojem delu se zavedamo svojih dolžnosti in odgovornosti. Spoštujemo strankino avtonomno izbiro in osebno odločitev. Upoštevamo določila varovanja poklicne skrivnosti in spoštujemo strankino zasebnost.

 

Prosimo, da nas obvestite o vseh vaših morebitnih zdravstvenih težavah, saj lahko te, v kombinaciji z določenimi vrstami masaž, predstavljajo tveganje za poslabšanje vašega zdravstvenega stanja.

 

Če se kadarkoli med tretmajem počutite neprijetno, o tem obvestite svojega terapevta.

Ponudnik

Imperija Center zdravja in lepote
Karmen Puntar s.p
Šmartinska 152 (BTC, stavba Mercurius)
1000 Ljubljana
Tel: 051444299
E:narocanje@imperija.si
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu