Super Kupon

65% popusta za 400 kapsul OMEGA 3 maščobnih kislin! Brezplačna poštnina!

Plačajte 15,75€ namesto 45€ za okrepitev vašega zdravja in imunskega sistema z Omega 3 maščobnimi kislinami!
Razprodan
15,75 €

Vrednost

45,00 €

Popust

65%

Prihrani

29,25 €
Deli!

O ponudbi

  • Okrepite svoje zdravje ter si privoščite kar 400 kapsul Omega 3 maščobnih kislin.
  • Pozitivni učinki omega-3 maščobnih kislin: nadzorujejo raven holesterola v krvi, znižujejo povišan krvni tlak, preprečujejo nastajanje krvnih strdkov, izboljšujejo delovanje inzulina in tako hkrati uravnavajo krvni sladkor, izboljšujejo delovanje srca, izboljšujejo delovanje živčevja, izboljšujejo imunski sistem, izboljšujejo razpoloženje.

Podrobnosti

  • Kupite lahko neomejeno število kuponov, kupone lahko tudi podarite.
  • Poštnina je brezplačna.
  • Vaše naročilo s podatki za dostavo sporočite na mail info@vibrimed.eu
  • Kuponi veljajo do 30.10.2017.

Opis

Omega 3 – Ribje olje v kapsulah, 400 kapsul SANCT BERNHARD

PREHRANSKO DOPOLNILO, ki vsebuje dragocene, biološko aktivne Omega 3 maščobne kisline

 

Omega 3 maščobne kisline namreč sodijo v skupino esencialnih maščobnih kislin, ki jih nujno potrebujemo za normalno delovanje številnih telesnih funkcij. Ker jih naše telo ne more tvoriti, jih moramo zaužiti s hrano.

 

Obstajata dve večji skupini omega 3 maščob:

-kratkoverižna omega 3 maščobna kislina, imenovana alfa-linolenska kislina (ALA), ki jo vsebujejo sojini kalčki in laneno seme, pa tudi zelenolistna zelenjava, denimo špinača in solata,

-dolgoverižni, večkrat nenasičeni maščobni kislini dokozaheksaenojska kislina (DHK) in eikozapentaenojska kislina (EPK). Navadno sta živalskega izvora, največ pa ju vsebujejo hladnovodne ribe in lignji.

 

Za živila z omega 3 maščobnimi kislinami je strokovno dokazano naslednje:

 

Dokozaheksaenojska kislina (DHK) in eikozapentaenojska kislina (EPK) prispevata k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi in k normalnemu krvnemu tlaku. Poleg tega vplivata na delovanje srca (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK).

Dokozaheksaenojska kislina (DHK) prispeva k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi, vpliva tudi na delovanje možganov in ohranjanje vida ((koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK).

Dokazano je, da nadomestitev nasičenih maščob z nenasičenimi maščobami prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Takšni nenasičeni maščobi sta denimo oleinska kislina in alfa-linolenska kislina (ALA). K vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi prispeva tudi linolna kislina.

 

1 kapsula vsebuje 500mg ribjega olja

 

Sestavine: Ribje olje ( 72,5%), želatina, glicerin, vitamin E

Ponudnik

Vibrimed d.o.o.
Unec 249
1381 Rakek
http://vibrimed.eu/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu