Super Kupon

67% popusta za EPILACIJO Z DIODNIM LASERJEM POD PAZDUHAMI ZA MOŠKE v Ljubljani!

Plačajte 15€ namesto 45€ za lasersko odstranitev dlačic pod pazduhami za moške!
Razprodan
15,00 €

Vrednost

45,00 €

Popust

67%

Prihrani

30,00 €
Deli!

O ponudbi

  • Ste poskusili že vse od voskanja do britja, puljenja s pinceto in ostalih blečih ter neučinkovitih metod? Probajte z najnovejšo lasersko tehnologijo odstranjevanja dlačic. 
  • Velja za odstranjevanje dlačic pod pazduhami za moške.
  • Diodni laser je nadgradnja IPL in SHR tehnologije za trajno odstranjevanje dlak. Kombinira lasersko tehnologijo in prednosti pulzne svetlobe, zaradi česar so tretmaji še bolj udobni in manj boleči. S funkcijo drsenja po koži, imenovano »in motion«, ki predstavlja nov mejnik na tem področju, pa so tretmaji še prijetnejši, vaša koža pa bolj zaščitena.
  • Za popolno odstranitev se priporoča od 6 do 8 tretmajev.

Podrobnosti

  • Vsak lahko kupi več kuponov in jih tudi podari.
  • Ponudba zajema: odstranjevanje dlačic z didodnim laserjem pod pazduhami za moške;
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 040-217-287. 
  • Delovni čas: od ponedeljka do petka 11.00-19.00.
  • Kuponi veljajo do 30.11.2017. Po izteku veljavnosti kupona veljavnosti ne podaljšujemo.
  • Spremembe in odpovedi termina veljavne do 24 ur prej, sicer se kupon šteje kot unovčen. 

Opis

Diodni laser valovne dolžine 808 nm je eden izmed najbolj sodobnih laserjev za trajno odstranjevanje dlak. Ameriško združenje FDA ga je leta 2006, poleg Aleksandrit laserja in NdYag laserja (IPL in SHR metodi nista priznani s strani FDA), potrdilo kot učinkovit laser za trajno odstranjevanje dlak. Diodni laser je skoraj neboleč, uporabljamo ga lahko pri vseh tipih kože in vseh tipih dlak (celo zelo tanke dlake lahko odstranimo z uporabo visoke energije 160 J/cm2).

 

Diodni laser ima vgrajene diode nemškega podjetja DILAS, ki je znano kot podjetje ki uporablja najbolj natančno nemško tehnologijo. Zaradi uporabe tovrstnih diod je toplotna energija zraka približno 5 do 10 krat močnejša od energije, ki jo proizvede običajna kvarz luč z 808 nm in se uporabljajo v SHR sistemih. Poleg tega je laser sposoben doseči energijo do 160 J/cm2, kar je precej več od 50 J/cm2, ki jih dosegajo SHR sistemi. Rezultati tretmaja z diodnim laserjem je do 80 % odstranjenih dlak po 4 do 6 tretmajih, medtem, ko SHR sistem doseže te rezultate šele po 8 do 12 terapijah.

 

Ponosni smo na to, da vam lahko zagotovimo uspeh in trajno epilacijo, tudi pri odstranjevanju svetlih dlak. Velika prednost diodnega laserja, glede na IPL, SHR in ELOS tehnologijo je dejstvo, da so dlake trajno odstranjene. Druga prednost je možnost podaljšanja trajanje impulzov od 5 do 400 ms in povečanje moči do 160 J/cm2, ki omogoča odstranitev trdovratnih, tankih in svetlih dlake. SHR sistem lahko sicer odstrani dlake z enako hitrostjo kot diodni laser vendar se na ta način odstranjene dlake, zaradi nizkega toplotnega učinka ksenonske luči in manjše energije pri izvedbi tretmaja, povrnejo v enem letu.

 

Odstranjevanje dlak na telesu že od nekdaj velja za higiensko in ne le estetsko opravilo. Postalo je nujni del naših aktivnosti, kot sta frizer in zobozdravnik. Glede na to, da depilacija odstrani le površinsko (vidno) plast dlake, je potrebno tretma, za doseganje učinka gladke in mehke kože, nenehno ponavljati. Priporočamo vsaj en obisk 1-krat mesečno in sicer po menstrualnem ciklusu, saj je proizvodnja hormonov, ki vplivajo na cikel hitrosti rasti dlak, v tem obdobju najmanjša.

Ponudnik

Salon Miss Europa, storitve, d.o.o.
Komenskega ulica 32
1000 Ljubljana
http://www.salonmis.com/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu