Super Kupon

68% popusta za KISIKOVO TERAPIJO S HYALURONOM IN JADE LIFTING TRETMA v Timeless centru v Ljubljani!

Plačajte 34,90€ namesto 110€ za slovo od gubic in pomladitev obraza!
Razprodan
34,90 €

Vrednost

110,00 €

Popust

68%

Prihrani

75,10 €
Deli!

O ponudbi

 • Privoščite si pomlajevanje obraza s kisikovo terapijo s hyaluronom in jade liftingom po neverjetni ceni ter zasijte v vsej svoji luči.
 • Kisikova terapija s hyaluronom in jade lifting obraza obraza vsebuje: čiščenje obraza, odpiranje limfnih točk, jade lifting obraza, nanašanje hyalurona, kratka masaža obraza, kisikova terapija. 
 • Vaša koža bo sveža, napeta in gladka, brez noža in bolečin.
 • Več kuponov kot kupite, boljši bo efekt na vaši koži.
 • Prišel je čas, da se poslovite od svojih gub!
 • Primerno za moške in ženske!

Podrobnosti

 • Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 
 • Kupon je unovčljiv do 31.12.2018
 • Ponudba vsebuje: 1x tretma kisikove terapije s hyaluronom in jade lifting v trajanju 40-50 min
 • Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija med 9h in 16h na T:01 565 44 75 ali mail sprostitevtimeless@gmail.com najmanj 1 teden pred želenim terminom 
 • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej
 • Kupon morate obvezno predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika. 

Opis

Posledice hitrega tempa življenja, stresa in let so na koži opazne že pred 30 letom starosti. Če smo izpostavljeni še raznim za zdravje škodljivim razvadam, še toliko prej. Te znake kožnih sprememb lahko z vrhunskimi preparati in sodobnim elektronskim aparatom omilimo ali celo odstranimo v celoti.


Kisikova terapija s hyaluronom - Tretma je neboleč in prijeten za kožo. Hyaluron nanesemo v kožo s pritiskom 6 barov in mogoča zapolnitev por, vek in podočnjakov, poveča se mikrocirkulacija, učvrsti se vezivno tkivo in regenerira kožo. Globinsko jo navlaži, okrepi njen naravni obrambni mehanizem ter spodbuja njeno obnavljanje. Tako se koži povrne njeno naravno svežino in barvo, izboljša njeno strukturo, zmanjšajo se že nastali znaki staranja ter močno upočasnijo nastajanje novih.

Metoda je primerna tudi za nego vratu in dekolteja. Postopek učinkuje hladilno in pomirjevalno, zaradi česar še posebno prija v stresnih dneh, pa tudi vročih. Ker gre za povsem neinvazivno terapijo, se lahko k vsakodnevnim aktivnostim vrnemo takoj po postopku, koža ostane sveža in mehka, brez rdečice in modric.

Postopek je preprost in je primeren za vse tipe kože, tako za ženske kot za moške.

 

Jade lifting terapija je nekirurška metoda, ki deluje na osnovi termalne terapije – izmenjavo toplo mrzle terapije, ki vpliva na nastajanje kolagena in sicer se nastajanje kolagena poveča tudi do 300 %.

 

Odlični rezultati so vidni že takoj po prvi terapiji:

-vaša koža je sveža, napeta in gladka,
-terapija koži poveča vpojnost, napne gube,
-zmanjšajo se pore, zmanjšuje obrazne žile,
-upadlo kožo v kratkem času napne,
-razgrajuje strupene snovi v telesu,
-učinkovit je tudi proti strijam.

 

Aparat zajema bionično termalno, magnetsko žadovo in ledeno tehnologijo. Bionična termalna terapija vključuje uporabo žada. Hkrati deluje bionična termalna terapija na človeške celice in kolagen in povzroča izjemno hitro obnavljanje celic in kopičenje kolagena.

 

Jade Lifting daje odlične rezultate in ne zahteva okrevanja ter je tako odlična alternativa agresivnim laserskim in kirurškim posegom. Presenetljivi rezultati so vidni že neposredno po zaključku posamezne terapije.

Ponudnik

Timeless center
Stanežiče 36b
1210 Ljubljana Šentvid
T:01 565 44 75
http://www.sprostim.se/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu