Super Kupon

69% popusta na MASAŽO PO IZBIRI 60 min (najbolj vroča masaža na svetu z VROČIMI KAMNI, reiki, energetska, sprostitvena, klasična ali aroma). Možnost za pare istočasno.

Plačajte le 19,90€ za 60 minutno masažo v vrednosti 65€ za boljše počutje in novo energijo.
Razprodan
19,90 €

Vrednost

65,00 €

Popust

69%

Prihrani

45,10 €
Deli!

O ponudbi

  • En kupon velja za eno osebo.
  • Velja za 60 minutno masažo po izbiri (najbolj vroča masaža na svetu z VROČIMI KAMNI, reiki, energetska, sprostitvena, klasična ali aroma).
  • Možnost masaže za pare istočasno.
  • Kupon velja do 31.10.2018.

Podrobnosti

  • Stranke lahko koristijo kupon od 8. do 18.ure
  • S seboj prinesite brisačo (ali doplačilo 3 Eur) in kupon
  • Kupon lahko zamenjate za darilni bon (1 Eur)
  • Veljavnost do 31.10.2018, naročite pa se lahko najkasneje en teden prej na tel 051 705 889!
  • Ljubljanska 1, Domžale, (Poslovna hiša - Avto center Imperl)
  • (Na lokaciji med Trzinom in Domžalami ob stari cesti Lj - Celje, pri bencinskem servisu) 10 min vožnje iz Lj.

Opis

Nekomu, ki vam veliko pomeni, lahko podarite darilni bon za masažo celega telesa ali masažo hrbta. Neobičajno, prijetno in zdravo darilo, s katerim boste zagotovo zadeli v polno.

KLASIČNA MASAŽA
Klasična švedska sprostilna masaža Masaža telesa je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Masaža hrbta, telesa sprosti zakrčenost hkrati pospešuje prekrvavitev kože in mišic. Masaža čudovito blaži psihični, fizični in emocialni stres ter sprosti mišično napetost celega telesa.

VROČI KAMNI - masaža...
Masaža z vročimi kamni je dobro poznana po vsem svetu. Samo blagodejno učinkovanje vročih kamnov pa je poznano že tisoč let.
Vroče kamne vulkanskega izvora se polaga na izbrane točke telesa in se jih lahko uporablja tudi kot pripomoček pri izvajanju vseh vrst masaže. Njihova toplota prodira globoko v telo, kar pripomore k občutku popolne sprostitve, kar pozitivno vpliva na vaše počutje.
Topli kamni uravnavajo, poživljajo in vitalizirajo energetske centre hkrati pa izboljšuje cirkulacijo, mehča trda tkiva in napete mišice, s čimer se izboljša gibljivost sklepov.

Pri terapiji uporabljajo tople vulkanske kamne in hladne kamne. Masaža s kamni teži k uravnoteženju telesa, z dodajanjem in odvzemanjem toplote sprožimo reakcije v telesu, ki nam pomagajo k popolni harmoniji telesa. Terapijo začnemo izvajati s polaganjem kamnov ob hrbtenici, na energetska središča – čakre in nato z masažnimi tehnikami, ki se izključno izvajajo s kamni.

Vroče-hladne obloge iz vulkanskih kamnov telo ogrevajo in ohlajajo ter pripomorejo k telesni ubranosti in harmoničnemu delovanju. Masaža celega telesa odpira energijska središča in ustvarja telesno in duševno ravnovesje.

Masaža z vročimi kamni omogoča ogrevanje mišic, ki jih tako lažje sprostimo. Zato za blagodejni učinek masaže ne potrebujejo zelo intenzivnega dotika. S polaganjem kamnov na prave energijske točke telesa pa masaža z vročimi kamni dovoljuje intenzivnejše blagodejne učinke. Zaradi toplote kamnov in masaže, se iz vašega telesa lažje izločajo škodljive snovi in telesu omogočajo boljšo regeneracijo.

 

Ponudnik

PIKICANAI masažni salon
TIHI DVOR, nega telesa,d.o.o
Ljubljanska 1
1230 Domžale
tel.: 051 705 889
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu