Super Kupon

50% popusta na PRAH ZA BELJENJE ZOB IZ AKTIVNEGA BAMBUSOVEGA OGLJA IN KOKOSA! Brezplačna poštnina!

Plačajte le 12,90€ namesto 26€ za najbolj zaželjeno naravno belilo zob ta hip na svetu!
Razprodan
12,90 €

Vrednost

26,00 €

Popust

50%

Prihrani

13,10 €
Deli!

O ponudbi

  • Najbolj zaželjeno naravno belilo zob ta hip na svetu. 100% naravno aktivno oglje v prahu, s pomočjo katerega boste opazili rezultate že po prvem pranju zob.
  • Aktivno oglje pridobljeno iz kokosovih lupin je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob in ne vsebuje nobenih umetnih substanc, ki bi lahko poškodovale zobe ali sklenino. 
  • Aktivno oglje z zob odstranjuje madeže, ki so večinoma posledica pitja kave, vina in kajenja cigaret. Oglje odstranjuje tudi zobne obloge, deluje antibakterijsko ter tako ščiti vaše zobe in ohranja svež dah – vse, kar vaši zobje potrebujejo!

Podrobnosti

  • Ena oseba lahko unovči več kuponov.
  • Naročilo oddate pri ponudniku prek e-maila narocila@animayush.eu s podanimi osebnimi podatki za dostavo.
  • Poštnina je vključena v ceni.
  • Rok dobave 5 dni, v kolikor zmanjka zaloge do 20 dni..
  • Kupon je veljaven do 30.10.2017.

Opis

Kokosov prah za zobe pobeli vaše zobe in vam podari lep nasmeh. Izdelano iz naravnih sestavin brez umetnih dodatkov.  

 

Zanimivo je, da aktivno oglje obarva vse,  razen zob. Med uporabo bo vaša usta pobarval na črno, z izjemo zob. Tako kot v telesu »posrka« strupe, enako naredi tudi v ustni votlini in odstrani obloge z zob. Še boljše, aktivno oglje uravnava PH v ustih in se tako bori proti kariesu in gingvitisu. Namočite vlažno zobno ščetko v prah in z njo ščetkajte zobe približno dve minuti. Na koncu dobro operite zobe in zobno ščetko. Aktivno oglje bo z zob odstranilo madeže in poudarilo naravno belino.

 

Aktivni prah s svojim prijetnim okusom ob uporabi lahko prepreči ozostomijo, preprečuje nabiranje zobnega kamna in vam daje svež dah.

 

Lahko ga uporabljate sočasno z običajno pasto, tako boste dosegli penjenje.

 

Naše oglje v prahu za čiščenje zob ni abrazivno in ne bo poškodovalo vaših dlesni ali sklenine. Je primerno tudi za občutljive zobe.

 

Ponudnik

Animayush - Cvetka Rutar s.p.
Gabrje 51
1356 Dobrova
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu