Super Kupon

62% popusta na SET za hitro in enostavno OBLIKOVANJE OBRVI, s katerim boste svoje obrvi oblikovali v le nekaj sekundah!. Brezplačna poštnina.

Plačajte le 9€ namesto 23,98€ za set s katerim boste svoje obrvi oblikovali v le nekaj sekundah.
Razprodan
9,00 €

Vrednost

23,98 €

Popust

62%

Prihrani

14,98 €
Deli!

O ponudbi

Podrobnosti

  • Kupite lahko več kuponov ali jih podarite.
  • BREZPLAČNA POŠTNINA.
  • Naročilo oddate pri ponudniku PO NAKUPU prek e-maila info@zanda-fashion.com s podanimi osebnimi podatki za dostavo, željeno BARVO in kodo kupona.
  • Izdelek bo odposlan najkasneje v 5 delovnih dneh od plačila kupona.
  • Kuponi so veljavni do prejema izdelka.

Opis

Predstavljamo vam nov modni trend, ki je obnorel svet! Set za hitro in enostavno oblikovanje obrvi, s katerim boste svoje obrvi oblikovali v le nekaj sekundah!

Ste že ugotovili, kako močno vplivajo obrvi na celoten videz obraza?
 Pravzaprav je oblikovanje lahko zelo enostavno in hitro, vzame le kakšno minutko na dan, če le imate odličen set za oblikovanje obrvi. Namreč, obrvi imajo velik vpliv na videz v celoti in primerno oblikovane ter obarvane obrvi bodo zagotovo pika na i.

Različne barvice in drugi pripomočki za oblikovanje obrvi mogoče niso tako praktični in nam lahko vzamejo kar nekaj časa za vsakodnevno oblikovanje. Sedaj pa vam je na voljo revolucionaren set za oblikovanje, ki vključuje obarvan prah v treh različnih odtenkih (ne glede na barvo vaših naravnih obrvi, je eden izmed treh odtenkov primeren tudi za vas), 2x pripomoček za oblikovanje (za levo in desno obrv) ter čopič za kasnejše morebitno popravljanje. Četudi nimate obrvi, ki bi bile enake kot je oblika pripomočkov, lahko s setom dosežete super videz obrvi!

Uporaba: pripomoček »namočite« v obarvan prah in enostavno prislonite na naravno obrv. Po potrebi lahko dodatno oblikujete obrvi s priloženim čopičem. 

Na voljo v treh barvah - želen odtenek označite pri nakupu:

  • Temno rjav
  • Svetlo rjav
  • Siv (primeren za črne oz. temne naravne obrvi)


Več si oglejte na posnetku:

 

https://www.youtube.com/watch?v=chBbMNjedCo

Ponudnik

MIRSAN CURKIĆ S.P.
Jarčeva ulica 4B,
2000 Maribor
http://www.zanda-fashion.com/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu