Super Kupon

30% popusta za DIAGNOSTIČNI PREVENTIVNI PREGLED ZA MOŠKE VSEH STAROSTI v Zavodu Zdravje v Ljubljani, Mariboru in Izoli!

Plačajte 87,50€ namesto 125€ za preventivni pregled prostate, srca, ožilja, prebavil in kosti za moške + posvet z diagnostikom!
Razprodan
87,50 €

Vrednost

125,00 €

Popust

30%

Prihrani

37,50 €
Deli!

O ponudbi

 • V ponudbi dobite diagnostični Sensitiv Imago preventivni pregled za moške vseh starosti!
 • Sensitiv Imago izmeri frekvenco v organih ter kosteh in po primerjalni tehnologiji, diagnostik določi vrsto in stopnjo odstopanja od normale.
 • Diagnostika poteka popolnoma neboleče, neinvazivno, kar pomeni brez kakršnega koli posega v telo in brez sevanja! 
 • PREGLED CELEGA TELESA za odkrivanje vseh sprememb v telesu - tumorjev, cist, rakastih obolenj, vnetnih procesov, osteoporoze,...
 • Pregled srca in ožilja, ščitnice, prostate, kosti,... 
 • Bolezni srca in ožilja so pomemben vzrok zbolevnosti in umrljivosti v razvitem svetu in tudi pri nas, zato se prijavite na pregled zdaj!
 • Rak prostate velja za drugi najpogostejši rak pri moških. Po 40. letu ima težave s povečano prostato  približno 60 odstotkov moških, pri 80. letu pa že skoraj vsi. V zgodnjem stadiju odkriti rak prostate omogoča petletno preživetje kar 80 odstotkom moških! Zato se vsem moškim po 45. letu enkrat na leto priporoča preventivni pregled prostate, tudi če z mokrenjem nimajo nobenih težav!
 • Na voljo v Ljubljani, Mariboru in Izoli!

Podrobnosti

 • en kupon velja za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov;
 • ponudba zajema: 
 • DIAGNOSTIČNI PREVENTIVNI PREGLED ZA MOŠKE VSEH STAROSTI ZA UGOTAVLJANJE SPREMEMB 7 NAJPOMEMBNEJŠIH ORGANSKIH SISTEMOV + POSVET Z DIAGNOSTIKOM;
 • Po nakupu kupona je potrebna OBVEZNA predhodna rezervacija termina na tel. 040 28 98 00
 • Ordinacija Ljubljana: Zavod Zdravje, Zaloška c. 149 (zraven gostišča Jurman)
 • Ordinacija Maribor, Gosposvetska cesta 41 (nad zdravstvenim domom)
 • Ordinacija Izola: Drevored 1. maj 4a
 • ali info@zavodzdravje.si;
 • delovni čas: po dogovoru;
 • odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen;
 • unovčenje kupona je mogoče zgolj ob predložitvi kupona oz. z navedbo serijske številke kupona - kupon oz. serijsko številko morate OBVEZNO predati ponudniku;
 • veljavnost kuponov: do 30.6.2019

Opis

Moški bodite nekoliko bolj proaktivni glede preventivnih pregledov! Treba je priznati: moški zelo neradi hodite k zdravniku – tudi kadar ste bolni, kaj šele, če gre za preventivni pregled. Menite, da pregledov ne potrebujete, prav zato pa tudi pogosteje umirate za določenimi boleznimi, ki so sicer popolnoma ozdravljive. Toda če postanete malce bolj proaktivni glede svojega zdravja in opravite nekatere priporočljive preglede za resne bolezni, se lahko izognete marsikateri poznejši zdravstveni težavi.

 

Preventivni PREGLED ZA MOŠKE VSEH STAROSTI, (neinvaziven, neboleč in diskreten) BREZ SEVANJA in čakalne dobe! Še posebej je priporočljiv za moške starejše od 40 let.

 

Pregled poteka z medicinskim diagnostičnim aparatom, ki odkriva sumljive spremembe (vnete procese, ciste, tumorje in rakasta obolenja) do 5 let preden jih zaznajo obstoječe klasične metode. Pregledi se opravljajo v Zavodu Zdravje v ordinaciji v Ljubljani, Mariboru in Izoli in trajajo okvirno 50 minut.

 

Kaj omogoča do 50 minutna preiskava za MOŠKE?

V ordinaciji naš diagnostik – absolventka splošne medicine, preiskovanca diagnosticira z metodo medicinskega diagnostičnega aparata Sensitiv Imago®. Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja. Točnost diagnostike je 96% in sicer aparat zazna zelo natančno predstopnjo bolezni in bolezni v že obstoječi obliki. Vnetne procese, ciste, tumorje in rakasta stanja v telesu zaznava v zgodnji začetni fazi. Aparat zazna celo manjše motnje, ki se lahko kasneje razvijejo v resne bolezni.

 

Pregled zajema 7 najpomembnejših organskih sistemov: 

 

PROSTATE

ENDOKRINI SISTEM

SRCE 

OŽILJE

CENTRALNO ŽIVČEVJE 

PREBAVILA

KOSTI, SKLEPI, HRBTENICA

 

 

Prednosti naše metode diagnosticiranja Sensitiv Imago®: 

klasične metode običajno odkrijejo bolezen šele s pojavom tumorja, zato je sodobna diagnostika Sensitiv Imago® toliko bolj pomembna; 

povsem neboleč pregled, brez neželenih stranskih učinkov, popolna varnost preiskovanca in medicinskega osebja; 

pregled je neinvaziven in brez sevanja; 

zgodnje odkrivanje bolezenskih procesov - bolezenski proces se lahko vidi do 5 let prej, preden se pojavi; 

dovolj velika sprememba, ki bi bila tipna ali pa zaznavna s kakšno drugo diagnostično metodo; 

spremembe lahko zazna že v začetni fazi, čeprav ne more določiti ali gre za maligne spremembe; 

za pregled se ni potrebno slačiti, tako da ste lahko moški BREZ BOJAZNI.

 

Ali ima diagnostični aparat certifikat?

DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je proizveden v skladu EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa. Sensitiv Imago® 530CE je najnovejša medicinska diagnostična naprava, ki je bila nagrajena, kot evropski model nove generacije Sensitiv Imago®.

 

Kdo opravlja diagnostični pregled?

Preventivni diagnostični pregled opravi usposobljen diagnostik – absolventka splošne medicine z vsemi potrebnimi certifikati za upravljanje z aparatom Sensitiv Imago®.

 

Zakaj izbrati nas?

Preiskovancem nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostične postopke brez bolečine, varne in neinvazivne.

Gre za ordinacije srednje velikosti, kar je za preiskovance najbolj primerno in ugodno. V naših ordinacijah do vsakega preiskovanca pristopimo individualno s temeljitim pogovorom z diagnostikom na temo vzrokov in posledic in brez hitenja, kar v velikih ustanovah, kjer je število pacientov zelo veliko, ni mogoče. Vsi naročeni imajo prednost pred nenaročenimi, ne glede ob kateri uri so le-ti prišli!

Ponudnik

ZAVOD ZDRAVJE
Zaloška cesta 149
1000 Ljubljana
Mail: info@zavodzdravje.si
T: 040 28 98 00

Ordinacija Maribor
Gosposvetska cesta 41
2000 Maribor
T: 040 28 98 00

Ordinacija Izola
Drevored 1. maj 4a
6310 Izola
T: 040 28 98 00
http://www.zavodzdravje.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu