Super Kupon

40% popusta za HIFU PREOBLIKOVANJE TELESA v Studiu Dreams v Ljubljani! Najnovejša tehnologija topljenja maščobe!

Plačajte 23€ namesto 39€ za učinkovito zmanjšanje odvečne maščobe točno tam, kjer vas najbolj moti! Gratis limfna drenaža celega telesa!
Razprodan
23,00 €

Vrednost

39,00 €

Popust

41%

Prihrani

16,00 €
Deli!

O ponudbi

 • HIFU (high intense focused ultrasound) Bodyshape  je nova naprava za zmanjševanje maščobnih oblog na področju trebuha, zadnjice in stegen.
 • Visokoenergijski ultrazvočni valovi učinkovito in dokončno razbijajo maščobne celice, zaključna strojna limfna drenaža ali pa intenzivna mišična biostimulacija pomaga pri izločanju odvečnih odpadnih snovi iz telesa.
 • Za učinkovit rezultat je potrebnih pet obiskov!
 • Za vse moške in ženske, ki se želijo znebiti odvečnih maščob na področju trebuha, bokov, zadnjice in stegen!
 • Po vsakem tremaju je gratis dodana limfna drenaža celega telesa s Futuro Ultratone – 20 min! 
 • Preoblikujte svojo postavo zdaj!
 

Podrobnosti

 • en kupon velja za en obisk za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov;
 • ponudba zajema en HIFU tretma zmanjševanja maščobnih oblog na področju trebuha, zadnjice ali stegen. Gratis limfna drenaža celega telesa. 
 • primerno za ženske in moške;
 • obvezna predhodna rezervacija termina na mail :info@dreams.si (če nimate mail računa pa izjemoma na telefon 051 690 787)
 • ob prihodu obvezno prinesite kupon s seboj;
 • odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen;
 • veljavnost kupona: 31.5. 2019

Opis

HIFU (high intense focused ultrasound) – VISOKO ENERGETSKO INTENZIVNI FOKUSIRANI ULTRAZVOK

HIFU (high intense focused ultrasound) Bodyshape  je nova naprava za zmanjševanje maščobnih oblog na področju trebuha, zadnjice in stegen. Prednost HIFU sistema je v tem, da je za učinkovit rezultat potrebnih le pet obiskov! Visokoenergijski ultrazvočni valovi učinkovito in dokončno razbijajo maščobne celice, zaključna strojna limfna drenaža ali pa intenzivna mišična biostimulacija pomaga pri izločanju odvečnih odpadnih snovi iz telesa.

 

Komu je namenjen? 

Praktično vsem moškim in ženskam, ki se želijo znebiti odvečnih maščob na področju trebuha, bokov, zadnjice in stegen in ki si ne želijo invazivnega kirurškega postopka, ki zahteva boleče in dolgotrajno okrevanje

Kako deluje?

HBS deluje tako, da visoko intenzivno in ciljno zgoščeno ultrazvočno energijo usmerja na točno določene maščobne obloge, podobno kot deluje povečevalno steklo. Konkavna oblika ročke omogoča, da se visokoenergijski valovi združijo v skoncentrirano točko pod kožo in na ta način razbijejo maščobne celice, ki se ne morejo več obnoviti. Razbita maščoba se prek metabolnih procesov postopoma izloča iz našega telesa. Energija prehaja do 12 mm pod kožo in stene maščobnih celic trajno uniči. Telo v nekaj tednih skozi naravne procese izloči uničene maščobne celice. Rezultat je manjša konfekcijska številka oblačil ter lepo oblikovano telo.

Kako poteka terapija?

Področje telesa, ki ga obdelujemo mora biti pobrito in predhodno očiščeno. Odstranimo vse metalne okraske (ure, zapestnice, prstane, uhane, piercing, ipd..). Uporaba mobitela med postopkom ni dovoljena. Izmerimo telesno težo ter s kaliperjem izmerimo debelino maščobe oz. maščobno gubo in podatke vnesemo v HBS. Sistem avtomatično izračuna parametre za izvedbo postopka. Jakost enerije lahko prilagodimo glede na posameznikovo občutljivost in jo lahko postopoma povečujemo. Področje premažemo s hladilnim gelom in z aplikatorjem sprožimo praviloma en ultrazvočni strel (po potrebi lahko tudi do tri), dokler ne prekrijemo celotne obelovalne površine.  Nato površino izdatno hladimo s hladilnim aplikatorjem, ob koncu pa še gratis dodatna ponudba. Z aparatom Futura Ultratone naredimo 20 minutno limfno drenažo (ali pa intenzivno mišična biostimulacijo), ki zagotavlja učinkovitejše metabolne procese izločanja odpadnih snovi iz telesa. Ob zaključku obiska vas postrežemo še z zelenim čajem. Postopek traja od 40 do 70 minut, odvisno od velikosti in števila področji obdelave na telesu. 

Ali je postopek boleč?

Ne, ni boleč. Morda boste občutili rahlo toploto ali 'pikanje' in v redkih primerih se pojavi rdečica na področju obdelave. Po postopku se lahko vrnete k svojim vsakdanjimi aktivnostmi. 

Kako po postopku s HBS?

V 24 urah po postopku ni priporočljivo tuširanje z vročo vodo in uživanje močnih začimb. Z ostalimi aktivnosti lahko nemoteno nadaljujete. Telo v nekaj tednih skozi naravne proces izloči uničeno maščobo, zato je priporočeno pitje veliko vode in vzdrževanje zdravega življenskega sloga, torej ustrezne prehrane in zmerne športne aktivnosti.

Koliko obiskov je potrebnih?

Običajno je potrebnih pet obiskov. Med vsakim obiskom je teden dni premora. Cel paket petih obiskov je zaključen v dobrem mesecu. Po treh mesecih premora, se postopek lahko ponovi.

Kakšne rezultate lahko pričakujem in kdaj so vidni?

Prvi rezultati so vidni po cca. dveh tednih. Seveda so rezultati v neposredni povezavi z vašim načinom življenja in vzdrževanjem zdravega življenskega sloga.

Ali so rezultati trajni?

Da, če se držite zdrave prehrane in vzdržujete zmerno telesno aktivnost.

Kontraindikacije oziroma kdaj se postopek s HBS odsvetuje?

·Specifične dedne bolezni.

·Visok holesterol.

·Nosečnice.

·Hepatitis in druge bolezni imunskega sistema.

·Odprte rane.

·Jemanje zdravil, ki vplivajo na metabolizem.

·Umetno srce ali podobno medicinsko električna naprava, srčni spodbujevalnik, implatirani kadio defibrilator ali drugi medicinski implatanti. 

·Predeli okoli področja z metalnim, plastičnimi ali silikonskimi vsadki.

·Področje telesa, kjer je maščobna guba izmerjena manj kot 15 mm.

·BMI večji od 30.

Ponudnik

Lepotni studio Dreams
Kavčičeva 64, 1000 Ljubljana
T:051 690 787
E:info@dreams.si  
http://www.dreams.si
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu