Super Kupon

50% popusta za 2x zložljivo ANTI FLAŠKO 0,5l! Poštnina je vključena v ceni!

Plačajte 5,90€ namesto 11,90€ za dve zelo uporabni flaški!
5,90 €

Vrednost

11,90 €

Popust

50%

Prihrani

6,00 €

Ponudba je časovno omejena!

Pohitite z nakupom

Deli!

O ponudbi

  • Prihajajo vroči dnevi in z njimi več gibanja na svežem zraku, imejte tekočino za odžejanje v zložljivi anti flaški vedno s seboj.
  • Zložljiva anti-flaška je prenosljiva in zelo praktična za uporabo, saj jo po izpraznitvi preprosto zrolate in vam tako ne zaseda prostora v torbi.
  • Notranji del ovitka je odporen na madeže in ne zadrži okusa.
  • Namestite jo lahko na nahrbtnik, torbico, voziček, kolo ali pas s priročno vponko.
  • Na voljo v naključnih barvah.
  • Zložljiva plastična steklenička ima volumen 480 ml. 

Podrobnosti

  • Ena oseba lahko kupi, unovči ali podari neomejeno število kuponov.
  • Poštnina je brezplačna.
  • Izdelek vam bomo poslali na naslov, ki ste ga napisali ob prijavi.
  • Normalni dobavni rok je 7 dni, v kolikor zmanjka zaloge 14 dni.

Opis

Lastnosti Vapur anti flaške:

 

1.ZA VEČKRATNO UPORABO: Zložljiva anti-flaška sestoji iz treh delov zelo trpežne plastike. Vsaka anti-flaška je narejena tako, da je primerna za vsakdanjo uporabo in čiščenje. Notranja stran je odporna na vonj, okus in madeže, tako da flaško lahko uporabljate znova in znova.

 

2.ZMRZLJIVA: Vašo anti-flaško lahko zamrznete in jo uporabljate za prijetno hladno vodo, ali pa jo uporabite kot led za hlajenje! Napolnite vašo flaško do polovice, postavite v zamrzovalnik, ostalo polovico tekočine pa dolijte zjutraj - in že imate ledeno hladno pijačo, ki traja ure in ure!

 

3.ZLOŽLJIVA: Anti-flaška je zasnovana tako, da stoji ko je v njej tekočina, ko pa je prazna, jo lahko zvijete, prepognete ali sploščite, zaradi česar je enostavna za uporabo in prevoz kamorkoli greste. Za razliko od togih steklenic in plastenk za vodo, ki zavzamejo veliko prostora, ko so prazne, lahko anti-flaško udobno pospravite v žep, torbico, nahrbtnik... Skratka, flaška je preprosto najbolj prenosna, za večkratno uporabo primerna plastenka!

 

4.PRALNA: Lahko jo perete v večini pomivalnih strojev in enostavno očistite na zgornji rešetki pomivalnega stroja. Najprej odstranite pokrovček in vponko, pihnite v plastenko da se le-ta napihne, nato jo obrnete in preprosto nataknete na cev na zgornji strani pomivalnega stroja. In že je čista!

 

5.NAMESTLJIVA: Na voljo je s priročno vponko, kar omogoča enostavno pritrditev na torbico, pas, nahrbtnik... flaška je odporna na udarce in udrtine, zato tu ni takih skrbi, kot so pri navadnih plastičnih flaškah. Samo pritrdite in pojdite!

 

6.OZNAČLJIVA: Obrnite plastenko in z vodoodpornim flomastrom napišite svoje ime. Če imate več anti-flašk, potem je to odličen način, da si jih označite različno, ali pa si označite samo svojo. FLAŠKA NI PRIMERNA ZA VROČE PIJAČE!

Ponudnik

Recesija d.o.o.
Jamnikarjeva 45
1000 Ljubljana
E: narocila@recesija.si
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu