Super Kupon

50% popusta za ECO SOLARNI ODGANJALEC KRTOV! Brezplačna poštnina!

Plačajte 14,50€ namesto 29€ za zaščito pred krti na vašem vrtu!
Razprodan
14,50 €

Vrednost

29,00 €

Popust

50%

Prihrani

14,50 €
Deli!

O ponudbi

  • Znebite se krtov na vašem vrtu.
  • Napaja se s sončnimi celicami.
  • Neškodljiv ljudem in okolju prijazen.
  • Težave z glodalci bodo za vedno postale preteklost. 
  • Zaščitite svoj vrt in to brez kemikalij, brez nepotrebnega in zdravju škodljivega škropljenja ter postavljanja raznih pasti.

Podrobnosti

  • Ena oseba lahko kupi, unovči ali podari neomejeno število kuponov.
  • Poštnina je brezplačna.
  • Izdelek vam bomo poslali po pošti na naslov naveden pri prijavi.
  • Normalni dobavni rok je 7 dni, v kolikor zmanjka zaloge 14 dni.

Opis

1x Solarni odganjalec  krtov:

Izdelano iz plastike

Gumb on/off

Integrirana fotocelica

Čas polnjenja pribl. (sončna svetloba): od 8 do 12 h

Razpon dosega pribl.: 15-30 m

Vključena baterija za ponovno polnjenje (1 x AA, ni-MH 1,2 V, 600 mAh)

Mere pribl.: 8 x 38 x 9,5 cm

 

Če imate na vašem vrtu in okolici hiše nezaželene goste krte, je rešitev solarni odganjalec krtov, ki jih bo pregnal. Ta odganjalec je zelo enostaven za uporabo in zelo koristen. Če želite namestiti to napravo, preprosto naredite luknjo v trdnih tleh blizu vhoda v luknjo, kjer ste žival opazili in vstavite do približno 3/4 vložka. Aktivirati morate spodnji gumb. Vsakih 25 - 27 sekund se napravica vklopi in oddaja ultrazvočni signal, ki je zelo neprijeten za krte. Za najboljše rezultate, pustite napravo cca. 2 tedna na vašem vrtu. V nekaj dneh se bodo krti premaknili na drugo mesto, saj ne bodo mogli prenesti te zvočne vibracije. V primeru več škodljivcev, boste morda morali namestiti več kot eno napravo. Lahko ga uporabljate na vrtu ali travi, na polju ali drugih območjih na prostem z neželenimi glodavci.

Ta Eco solarni odganjalec je nepremočljiv in zelo odporen. Vstavite ga na mesto, ki prejema dovolj sončne svetlobe, saj ima vgrajeno akumulatorsko baterijo, ki se polni s sončno energijo. Njegove prefinjene komponente in sončne celice so bile namenjene za konstantno delovanje, tudi z malo svetlobe, zadržijo do 7 dni energije. Delovanje je do 30 m odvisno od gostote tal, ki pomembno vpliva na efektivno delovanje naprave. Ni primeren za zamrznjena ali močvirnata tla.

Ponudnik

Recesija d.o.o.
Kersnikova 6
1000 Ljubljana
E mail: narocila@recesija.si
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu