Super Kupon

50% popusta za HEMPY prehransko dopolnilo 1 kg za res pridne kužke! Brezplačna poštnina!

Plačajte 18€ namesto 36€ za prehransko dopolnilo Hempy izdelano izključno iz najkakovostnejših konopljinih semen naravne pridelave!
Razprodan
18,00 €

Vrednost

36,00 €

Popust

50%

Prihrani

18,00 €
Deli!

O ponudbi

  • HEMPY je prehransko dopolnilo teže 1 kg za pse (radi ga imajo tudi konji, hrčki, morski prašički, ribe…) izdelano izključno iz najkakovostnejših konopljinih semen naravne pridelave, popolnoma brez konzervansov, arom, ojačevalcev okusa ali kakršnih koli drugih umetnih dodatkov.
  • HEMPY je res izjemno bogat s polinenasičenimi maščobnimi kislinami (omega3/omega6), vsebuje resnično vse esencialne aminokisline, številne antioksidante in druge pomembne snovi. 
  • HEMPY je za vse kužke, ki bi se radi res zdravo prehranjevali, ki bi radi res dolgo živeli in imeli čim manj tipičnih “starostnih težav”. 

Podrobnosti

  • Ena oseba lahko unovči več kuponov.
  • Kupone lahko kupite kot darilo.
  • Naročilo oddate PO NAKUPU pri ponudniku prek e-maila info@hempy.si s podanimi osebnimi podatki za dostavo ter kodo kupona.
  • Poštnina je vključena v ceni kupona.
  • Kupon je veljaven do 30.12.2019.

Opis

HEMPY – za res pridne kužke

Predstavljamo vam novost na slovenskem tržišču, ki bo poskrbela za to, da se bodo vaši štirinožni prijatelji res odlično počutili. HEMPY je prehransko dopolnilo izdelano izključno iz najkakovostnejših konopljinih semen naravne pridelave, popolnoma brez konzervansov, arom, ojačevalcev okusa ali kakršnih koli drugih umetnih dodatkov.

 

HEMPY je res izjemno bogat s polinenasičenimi maščobnimi kislinami (omega3/omega6), vsebuje resnično vse esencialne aminokisline, številne antioksidante in druge pomembne snovi. Izredno veliko pozornosti je bilo namenjenu temu, da bi to zakladnico koristnih snovi, čimbolj optimalno prilagodili za pse in rezultat tega je sedaj produkt, ki je pred vami.

 

Za prehranska dopolnila velja, da so večinoma v obliki teblet, praškov in podobnih zadev, za katere pa veste, kako “radi jih imajo” naši kužki. To je razlog, da smo mi naš HEMPY izdelali v obliki kosmičev, kar je kužkom malce bolj blizu in nekako bolj primerno tudi za lastnike. Enostavno se jih primeša navadni hrani pa bo…no, večinoma pa ni potrebno sploh nič mešati, ker jih tudi kar tako radi pohrustajo. Lahko jih še sami poskusite, boste videli, da je prav dober okus.

 

Dnevna priporočena količina je odvisna od teže psa in znaša za pse do 10kg – 10g, 10 do 25kg – 15g, 25 do 50 kg – 20g, nad 50kg – 25g briketov. Recimo naš Yorkie (3,5kg) ima 250g paket za en dober mesec (da si lažje predstavljate).

 

Zakaj je konoplja za pse tako koristna?

Danes je vedno več je govora o tem, kako je tudi za naše kužke, naravna prehrana najbolj primerna in naš izdelek je točno to – naravna prehrana oz. bolje rečeno dodatek k prehrani, za vašega psa. Lastniki psov se vedno znova sprašujejte, le kako bi lahko svojemu ljubljenčku malo izboljšali vsakodnevno počutje in zdravje nasploh.

 

Vedno več ljudi po svetu sedaj ponovno odkriva to visokovredno rastlino, kot odlično hrano za pse, s čimer se danes strinjajo mnogi strokovnjaki, ki prav konopljo ocenjujejo za najpopolnejši prehrambeni vir, ne samo za ljudi, ampak tudi za živali.

 

HEMPY ni za navadne kužke…

Se spomnim, ko smo ravno začenjali s prodajo in en odziv se nam je še posebej vtisnil v spomin in tega še do danes nismo uspeli razvozlati. Ko smo stranki govorili o vseh prednostih in kako bi to bilo res koristno, pa najsi bodo mladi ali stari kužki, smo dobili odgovor, da ona tega ne rabi, ker, pozor, ima same navadne pse.

 

Zdaj pa mi še dandanes ne vemo prav kaj to pomeni…kakšen je to navaden pes? Čisto navaden človekov najboljši prijatelj…ki mu pomenimo vse in ki bi za nas naredil vse…a ta navaden pes? Ja, ta naš izdelek ni za navadne pse oz. bolje rečeno – ni za navadne lastnike.

 

Za koga pa je HEMPY?

HEMPY je za vse kužke, ki bi se radi res zdravo prehranjevali, ki bi radi res dolgo živeli in imeli čim manj tipičnih “starostnih težav”. Moramo se strinjati, da je v veliki meri zdravje naših kužkov odvisno od prehrane in to, da je možno popolno prehrano za psa spraviti v obliko ene vrste briketov…to je mit oz. drugače povedano, to ni res, a ljudje temu kar precej verjamejo in veliki štirje so zaradi tega res zelo zadovoljni.

 

Ponudnik

Elegant d.o.o.
Slovenska ulica 13
2000 Maribor
https://www.hempy.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu