Super Kupon

50% popusta za MANUALNO TERAPIJO 40 min v centru PraNaturas v Ljubljani!

Plačajte 27,50€ namesto 55€ za manualno terapijo, ki zelo učinkovito pomaga pri bolečinah v hrbtenici, kalcinacijah, športnih poškodbah,...!!
Razprodan
27,50 €

Vrednost

55,00 €

Popust

50%

Prihrani

27,50 €
Deli!

O ponudbi

 • Zagotovite si popust na manualno terpijo, ki zelo učinkovito in po naravni poti pomaga pri vseh težavah s hrbtenico, išiasom, pri kalcinacijah, motnjah prebave, športnih poškodbah ... 
 • Manualna terapija je manualna globinska masaža.
 • S pomočjo manualne terapije se izboljša gibljivost celotnega telesa, bolečine se omilijo, velikokrat celo tudi izzvenijo, popravi se drža, izboljša se splošno počutje in okrepi se imunski sistem. 
 • Terapija je prilagojena na vsakega posameznika posebej, glede intenzivnosti pritiskov, stopnje težav,...
 • Poskrbite za vaše zdravje na naraven in čim bolj celosten način.

Podrobnosti

 • Ena oseba lahko kupi in unovči več kuponov. 
 • Kupon velja za: 1x manualna terapija 40 min.
 • Po nakupu kupona je potrebna predhodna rezervacija termina na telefon 051 320 065.      
 • Ob rezervaciji ponudniku sporočite šifro kupona. 
 • Storitev se izvaja na lokaciji: PraNaturas, Cesta na brdo 43, 1000 Ljubljana.
 • Odpoved rezervacije vsaj 24 ur pred previdenim začetkom koriščenja, drugače se kupon šteje kot unovčen. 
 • Kupon velja do 31.1.2020.

Opis

OPIS STORITVE

MANUALNA TERAPIJA

Je naravna komplementarna metoda za krepitev telesa in duha. Zajema celostno obravnavo telesa s specifično integrativno manualno terapijo, predvsem po metodi naravnega zdravljenja VITO, različnimi naturopatskimi prijemi-akupresuro, osteopatskimi tehnikami ter tehnikami športne in terapevtske masaže. Je globinski in holističen pristop. Poskuša se torej delovati v globino struktur, mišic, fascij, tetiv, … Cilj je odpraviti obstoječe motnje, ki povzročajo nepravilno in neusklajeno delovanje telesnih sistemov in posledično organov. Velik poudarek dajemo na gibalni aparat, saj napačni položaji vretenc ali drugih struktur ter utesnjenosti, zakrčenosti mišic in kalcinacije, lahko povzročajo težave na ravni organov. Vse v telesu se medsebojno povezuje. S pomočjo tovrstnih manualnih obravnav se izboljša gibljivost celotnega telesa, bolečine se omilijo, velikokrat celo tudi izzvenijo, popravi se drža, izboljša se splošno počutje in okrepi se imunski sistem. V telesu se znova začne vzpostavljati prej porušeno ravnovesje, saj telo ponovno dobi boljše »signale« za proces samozdravljenja.

KJE LAHKO POMAGAMO?

-Neravnovesja in težave celotne hrbtenice    

-             Kalcinacije

-Težave s ščitnico

-Hormonska neravnovesja

-Poškodbe sklepov

-Glavoboli

-Težave s prebavo

-Težave z rodnostjo

-Športne poškodbe

-Motnje spanja …..

 

 

VEČ O PONUDNIKU

Matijas Slivnik je holistični naturopatski terapevt, energoterapevt ter športni maser. Ima svoj center naturopatije PraNaturas, in sicer na lokaciji Ljubljana Brdo, kjer tudi izvaja terapije. Na začetku svoje karierne poti je deloval kot maser klasične in športne masaže, predvsem v fitnesih in masažnih centrih, kasneje pa se še poglobljeno začel ukvarjati in usposabljati po manualni metodi naravnega zdravljenja VITO, kjer je, kot tudi sam pravi, pridobil globlji in celovitejši pogled na zdravljenje in krepitev telesa. Od tu naprej je začel zadeve še hitreje in intenzivneje dojemati in se učiti, tako za fizično, mentalno ter duhovno raven. Želja po raziskovanju, odrivanju vzrokov težav je bila in je nenehno prisotna, tako se je vpisal tudi na študij naturopatije in holistične iridologije, ki ga je tudi zaključil. Dela in se še vedno intenzivno izobražuje tudi na področju energijske medicine. Zavzema se in verjame, da je pri cilju »zdrav človek« celovit integrativni pristop zelo pomemben, kar pa pomeni skupno sodelovanje komplementarne, alternativne in klasične alopatske medicine. Tudi v Sloveniji se počasi že razvija in sprejema ta princip, vendar bo še trajalo. V veliko tujih državah je to že stalna praksa, najboljši zgled v Evropi je Švica, kjer naturopat in zdravnik običajno tudi sodelujeta skupaj.

Vsak človek je individuum, je zgodba zase, zatorej je primerno, da se ga čim bolj celostno obravnava. 

Terapija pri nas je prilagojena na vsakega posameznika posebej, glede intenzivnosti pritiskov, stopnje težav … 

Naše metode služijo tudi kot preventiva, saj odpravljamo okvare, ki posledično vplivajo na delovanje vseh organov. Prav tako nudimo tudi rehabilitacijo in stabilizacijo po operacijskih posegih.

Ponudnik

PraNaturas, naturopatija in manualna terapija
Matijas Slivnik s.p.
Cesta na Brdo 43
1000 Ljubljana
T: 051 320 065
M: info@pranaturas.si
https://www.pranaturas.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu