Super Kupon

50% popusta za računalniško podprti alternativni diagnostični PREVENTIVNI PREGLED DOJK + posvet z diagnostikom za ženske v Zavodu Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli!

Plačajte samo 37,50€ namesto 75,00€ za preventivni, alternativni, diskretni, diagnostični pregled dojk brez bolečin!
Razprodan
37,50 €

Vrednost

75,00 €

Popust

50%

Prihrani

37,50 €
Deli!

O ponudbi

 • Preventivni alternativni diagnostični pregled dojk z odkrivanjem zgodnjih sprememb za vse starostne skupine
 • Brez sevanja, , neboleče in diskretno, brez posega v telo
 • Rak dojke je najpogostejša oblika bolezni med ženskami in je visoko ozdravljiv, če je odkrit dovolj zgodaj (30,9 % vseh primerov obolevnosti za rakom in 16,7 % smrti zaradi raka na dojkah pri ženskah)
 • Pregled lahko opravite v Ljubljani, Mariboru ali Izoli!

Podrobnosti

 • en kupon velja za eno osebo;
 • ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov;
 • ponudba zajema: preventivni, alternativni in računalniško podprt pregled dojk, meritev in razlaga pridobljenih rezultatov, pogovor z diagnostikom in priporočila.
 • po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija termina za vse ordinacije na tel. 040 28 98 00
 • Ordinacija Ljubljana: Zavod Zdravje, Zaloška c. 149 (zraven gostišča Jurman)
 • Ordinacija Maribor, Gosposvetska cesta 41 (nad zdravstvenim domom)
 • Ordinacija Izola: Drevored 1. maj 4a
 • ali info@zavodzdravje.si;
 • delovni čas: po dogovoru;
 • odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen;
 • unovčenje kupona je mogoče zgolj ob predložitvi kupona oz. z navedbo serijske številke kupona - kupon oz. serijsko številko morate OBVEZNO predati ponudniku;
 • veljavnost kuponov: do 31.3.2019

Opis

Rak dojk je najpogostejši rak pri ženskah. Samo v Sloveniji vsako leto na novo zboli več kot 1.100 žensk.

 

Diagnostični alternativni pregled je diskreten in neboleč, pregledana oseba se po opravljenem pregledu posvetuje z diagnostikom. Pregled  omogoča odkrivanje zgodnjih sprememb in je primeren za vse starostne skupine žensk. Pregled se opravlja v ordinacijah Zavoda Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli.

 

 

Kaj omogoča preiskava dojk?

Alternativna preiskava z vrhunskim računalniškim  medicinskim aparatom Sensitiv Imago® omogoča odkriti prve spremembe dojk, preden bi le-te postale tolikšne, da bi jih lahko ženska sama zatipala ob samopregledovanju ali z uporabo nekaterih drugih postopkov. Rak dojke se namreč začne razvijati že mnogo prej, preden se pojavi dovolj velika strukturna sprememba, da je opazna oz. otipljiva.

 

Ali ima diagnostični aparat certifikat?

DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je proizveden  v skladu EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa. Sensitiv Imago® 530CE je najnovejša medicinska diagnostična naprava, ki je bila nagrajena, kot evropski model nove generacije Sensitiv Imago®.

 

Kako nastane rak dojke in opis bolezni

Rak dojke je najpogostejši rak žensk. Zbolevanje narašča, v Sloveniji letno zboli več kot 1.100 žensk. Po napovedih naj bi v prihodnosti zbolela vsaka osma ženska. Najpogosteje zbolevajo med 50. in 70. letom starosti. Pri mlajših ženskah (do 40 let) je rak dojk bolj redek, vendar pa je običajno veliko bolj nevaren in progresiven. Rak dojke nastane,  ko se začne nenadzorovana delitev celic v izvodilih ali v žleznih mešičkih. Hitrost rasti bolezni pri ženskah je različna.

 

Razvoj rakavega tumorja poteka v 3 fazah:

- raste na mestu nastanka, celice še ne prodirajo v okolico - neinvazivni ali "in situ" rak;

- celice prodirajo v okolico - invazivni rak;

- rakave celice se razširijo po telesu - napredovalni ali metastatski rak 

 

Bolezenski znaki

- tipna zatrdlina v dojki je najpogostejši znak;

- prvi znaki so lahko tudi povečane bezgavke pod pazduho;

- drugi znaki , ki lahko pomenijo raka dojk so: ugreznjena bradavica, izcedek s sledovi krvi iz dojke in sprememba kože na dojki (pomarančasta..);

- znaki razširjene bolezni se pokažejo  v primeru, da se je rak dojke že razširil v oddaljene organe;

- najpogostejši  znaki razširjene bolezni so: splošno slabo počutje, utrujenost, zmanjšan libido, hujšanje, bolečine v kosteh, suh dražeč kašelj ter glavobol z bruhanjem in motnjami vida.

 

Dejavniki tveganja

Najpomembnejša dejavnika tveganja sta dedna obremenjenost in reproduktivni dejavniki. Na dedne dejavnike in način življenja sodobne ženske v bližnji bodočnosti verjetno ne bomo mogli vplivati, zato so možnosti preprečevanja raka zelo majhne. Lahko pričakujemo še nadaljnje povečanje zbolevanja, zato je zelo pomembno, da spremembe oz. raka dojk odkrijemo dovolj zgodaj in s tem povečamo možnosti ozdravitve in zmanjšamo smrtnost.

 

 

 

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil, saj vse naše storitve spadajo v področje alternativne medicine Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Ponudnik

ZAVOD ZDRAVJE
Zaloška cesta 149
1000 Ljubljana
Mail: info@zavodzdravje.si
T: 040 28 98 00

Ordinacija Maribor
Gosposvetska cesta 41
2000 Maribor
T: 040 28 98 00

Ordinacija Izola
Drevored 1. maj 4a
6310 Izola
T: 040 28 98 00
http://www.zavodzdravje.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu