Super Kupon

50% popust na računalniško podprti, alternativni, neboleči diagnostični preventivni pregled PROSTATE + posvet z diagnostikom za moške v ordinacijah Zavoda Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli! DRUGA OSEBA GRATIS PREGLED!

Plačajte samo 37,50€ namesto 75,00€ za preventivni, alternativni, diskretni, diagnostični pregled prostate brez bolečin + druga oseba GRATIS!
Razprodan
37,50 €

Vrednost

75,00 €

Popust

50%

Prihrani

37,50 €
Deli!

O ponudbi

 • Preventivni alternativni diagnostični pregled prostate z odkrivanjem zgodnjih sprememb za vse starostne skupine
 • Brez sevanja, neboleče in diskretno, brez posega v telo
 • Rak prostate je drugi najpogostejši rak pri moških, za njim letno v Sloveniji oboli 1350 moških. Po 40. letu ima težave s povečano prostato  približno 60% moških, pri 80. letu pa že skoraj vsi.
 • Po 45. letu starosti se vsem moškim enkrat na leto priporoča preventivni pregled prostate, tudi če z mokrenjem nimajo nobenih težav!
 • Ne čakajte na težave s prostato in se prijavite na pregled ZDAJ!
 • Pregled lahko opravite v Ljubljani, Mariboru ali Izoli!
 • POZOR! Ob nakupu kupona lahko na meritev s seboj pripeljete še vam drago osebo povsem BREZPLAČNO! 

Podrobnosti

 • Ena oseba lahko kupi in unovči več kuponov. 
 • ponudba zajema: preventivni, alternativni in računalniško podprt pregled prostate, meritev in razlaga pridobljenih rezultatov, pogovor z diagnostikom in priporočila za dve osebi. Druga oseba ima brezplačen pregled v zaporednem terminu!
 • Po nakupu kupona je potrebna OBVEZNA predhodna rezervacija termina na tel. 040 28 98 00
 • Ordinacija Ljubljana: Zavod Zdravje, Zaloška c. 149 (zraven gostišča Jurman)
 • Ordinacija Maribor, Gosposvetska cesta 41 (nad zdravstvenim domom)
 • Ordinacija Izola: Drevored 1. maj 4a
 • ali info@zavodzdravje.si;
 • Odpoved rezervacije vsaj 24 ur pred previdenim začetkom koriščenja, drugače se kupon šteje kot unovčen. 
 • Unovčenje kupona je mogoče zgolj ob predložitvi kupona oz. z navedbo serijske številke kupona - kupon morate OBVEZNO predati ponudniku.
 • Kupon velja do 30.11.2019.

Opis

Diagnostični alternativni pregled je diskreten in neboleč, pregledana oseba se po opravljenem pregledu posvetuje z diagnostikom. Pregled  omogoča odkrivanje zgodnjih sprememb in je primeren za vse starostne skupine moških. Pregled se opravlja v ordinacijah Zavoda Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli.

 

Kako poteka preventivni pregled prostate?

V ordinaciji naš diagnostik obravnavano osebo diagnosticira s pomočjo alternativnega računalniško podprtega diagnostičnega aparata. Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja. Točnost diagnostike je visoka, diagnostični aparat lahko zazna tudi predstopnjo bolezni ali bolezen v že obstoječi obliki. Aparat zazna celo manjše motnje, ki se lahko kasneje razvijejo v resne bolezni. 

 

Ali ima diagnostični aparat certifikat?

DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je proizveden  v skladu EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa. Sensitiv Imago® 530CE je najnovejša medicinska diagnostična naprava.

 

 

Simptomi povečane prostate:

-izguba spolnega poželenja (libida)

-motnje erekcije

-pogostejše uriniranje

-kapljanje seča po končanem uriniranju

-vstajanje ponoči zaradi tiščanja na vodo

-čakanje na začetek curka

-pogosto močno, nevzdržno tiščanje na vodo

-občutek zastajanja seča v mehurju tudi po uriniranju

-občutek, da vas pogosto tišči na vodo

-pogostejše nočno uriniranje

-nenadna potreba po odvajanju vode (občutek, da ne boste pravočasno prišli do stranišča)

-občutek, da mehur ni popolno izpraznjen

-šibek curek

-težaven začetek uriniranja

-prekinjajoč curek

 

Bolezni prostate

Vnetje prostate navadno povzročijo bakterije in najpogosteje doleti moške med 30. in 40. letom starosti. Neprijetno ščemenje v presredku se nadaljuje z močnimi bolečinami v spodnjem delu trebuha, stalnim siljenjem na vodo, pekočim mokrenjem in zvišano telesno temperaturo – potrebno je strogo mirovanje in zdravljenje z antibiotiki. Včasih se bolezen prevesi v kronično vnetje, ki sicer z blažjimi težavami leta in leta povzroča težave tako bolnikom kakor urologom.

 

Rak prostate  je najbolj nevarna bolezen te žleze. Pojav bolezni se značilno veča s starostjo – po 50. letu starosti doleti povprečno vsakega desetega moškega. Vsako leto v Sloveniji odkrijemo do 1000 novih primerov raka prostate, ki je tako drugi najpogostejši malignom pri moških (za rakom na pljučih). Pri mlajših moških je bolezen zelo nevarna, saj se lahko hitro razširi s prostate na okoliška tkiva in metastazira (zaseva) v kosti. Pri starejših moških bolezen teče počasneje in veliko moških z rakom na prostati doleti smrt zaradi drugih (predvsem srčno-žilnih) vzrokov in ne zaradi raka.

 

Benigna hiperplazija prostate je najpogostejša bolezen prostate. Pritisk zvečane prostate na sečnico moti odtok seča iz mehurja in lahko povzroča značilne moške težave tretjega življenjskega obdobja – neprijetno čakanje na začetek mokrenja, oslabel curek, ki se lahko prekinja, uhajanje seča po kapljicah po mokrenju (znaki oteženega mokrenja), nočno vstajanje zaradi siljenja na vodo, ki je tudi čez dan pogostejše, uhajanje seča in občutek neizpraznjenega mehurja kljub pravkar končanemu mokrenju (znaki draženja).

 

Ob ne zdravljenju BHP lahko ta napreduje do razsežnosti, ki pomenijo veliko hujše težave, med drugim vnetja sečil, sečne kamne ali celo okvaro ledvic, a kljub temu BHP, kot že rečeno, ne povzroča nastanka raka na prostati.

 

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil, saj vse naše storitve spadajo v področje alternativne medicine Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Ponudnik

ZAVOD ZDRAVJE
Ordinacija Ljubljana
Zaloška cesta 149
1000 Ljubljana
Mail: info@zavodzdravje.si
M: 040 28 98 00

Ordinacija Maribor
Gosposvetska cesta 41
2000 Maribor
M: 040 28 98 00

Ordinacija Izola
Drevored 1. maj 4a
6310 Izola
M: 040 28 98 00
http://www.zavodzdravje.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu