Super Kupon

55% POPUSTA na 1 X 30 MIN STROJNE LIMFNE DRENAŽE Z ELEKTRO STIMULACIJO IN INFRARDEČO TOPLOTO v Kozmetičnem salonu Magic v Ljubljani!

Plačajte samo 14,90€ namesto 33€ za pomladno-poletno čiščenje strupov in toksinov, omilitev celulita, zatekanja nog ter zastajanja vode v telesu!
Razprodan
14,90 €

Vrednost

33,00 €

Popust

55%

Prihrani

18,10 €
Deli!

O ponudbi

  • Privoščite si terapijo strojne limfne drenaže, s katerimi boste telo očistili strupov in toksinov, omilili celulit, zatekanje nog oz. težke noge ter zastajanje vode v telesu.
  • Terapija deluje anti-stresno, je odlična preventiva nastajanja krčnih žil ter na splošno izboljša naše počutje.
  • Za boljši učinek je v ponudbi tudi možnost nakupa 5 terapij skupaj.

Podrobnosti

  • Ena oseba lahko kupi in unovči več kuponov. 
  • Kupon velja za: 1 obisk 30 min strojna limfna drenaža z elektro stimulacijo in infra rdečo toploto.
  • Po nakupu kupona je potrebna predhodna rezervacija termina z navedbo kode kupona preko telefona 06 422 34 27.
  • Odpoved rezervacije vsaj 24 ur pred previdenim začetkom koriščenja, drugače se kupon šteje kot unovčen. 
  • Kupon velja do 30.7.2019.

Opis

STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže. S pomočjo napihljivih manšet in pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, dreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv in iz njih odplavimo ostanke presnove. Hkrati zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj limfnega pretoka. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita. 

Strojna limfna drenaža očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog oziroma "težke noge", preprečuje vnetje ven in pospešuje krvni obtok.

Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva in celulita. Terapija deluje protistresno, na splošno izboljša naše počutje in je odlična preventiva proti nastajanju krčnih žil. 

 

Limfna drenaža v času dojenja ni priporočljiva – in se ne izvaja.

 

 IR INFRA RDEČE VALOVANJE

S pomočjo IR (infrardeče) energije se sprošča toplotna energija, kar ima neposreden učinek na strukturo maščobnih celic. S tem se cirkulacija krvi in delovanje limfe pospešita, pospeši se metabolizem ter biokemijska reakcija katera povzroči razkroj maščobnih celic. Poleg tega IR toplotna energija pripomore k temu, da se pospešijo presnovni procesi in poveča aktivnost notranjih organov.

 

NIZKA FREKVENCA ELEKTRIČNE ENERGIJE stimulira mišice in odvečno maščobo, električni impulzi pa pospešujejo razkroj maščobnih celic.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu