Super Kupon

55% popust za MADEROTERAPIJO (30 min) + KAVITACIJO (20 min) v Salonu Miss Europa v Ljubljani!

Plačajte le 45€ namesto 100€ za pomoč pri oblikovanju postave pred poletjem!
Razprodan
45,00 €

Vrednost

100,00 €

Popust

55%

Prihrani

55,00 €
Deli!

O ponudbi

  • Vas pogled na pomarančasto kožo, odvečne maščobne obloge in obliko telesa spravlja v nelagodno počutje?
  • Ste že kdaj pomislili, da je s pomočjo najsodobnejše tehnologije rešitev za tovrstne probleme enostavna?
  • Po tretmaju kavitacije in maderoterapije boste videti vitkejši in lepši, vaša koža pa bo bolj napeta in mladostna.

Podrobnosti

  • Vsak lahko kupi več kuponov in jih tudi podari.
  • Ponudba zajema: kavitacijo 20 min in maderoterapijo 30 min.
  • Kupon velja tako za ženske kot za moške.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 040-217-287. 
  • Delovni čas: od ponedeljka do petka 7.30-19.30.
  • Kuponi veljajo do 30.6.2019. Po izteku veljavnosti kupona veljavnosti ne podaljšujemo.
  • Spremembe in odpovedi termina veljavne do 24 ur prej, sicer se kupon šteje kot unovčen. 

Opis

Ultrazvočna kavitacija, nemškega proizvajalca, je najnovejši hit v tretiranju in odstranjevanju lokaliziranih maščobnih oblog. Kavitacija danes velja za enega izmed najmočnejših mehanizmov za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic. Gre za najnovejšo metodo, katere tehnologija omogoča neinvaziven in neboleč tretma, ki je ciljno usmerjen predvsem na dele telesa, kjer imamo trdovratne maščobne obloge, ki se jih nismo uspeli znebiti z dosedanjimi metodami, dietami in telovadbo.

Ti predeli, s katerih tudi z raznoraznimi dietami ne moremo vidno odstraniti maščobnih oblog, so predvsem: trebuh, boki, stegna, nadlahti, zadnjica,… .

Kavitacija odstrani trdovratne maščobne obloge na točno določenih predelih brez kirurškega posega. Tretma traja od 30 do 60 minut. Za doseganje boljših rezultatov priporočamo redno telesno vadbo ter vnos tekočine (vsaj 2L vode na dan) v organizem.

Optimalno je, če kavitacijo kombinirate z anticelulitno masažo, pravilno prehrano in razstrupljanjem telesa kot je body wrapping, ki ga imamo v naši ponudbi.

Kontraindkicaije in neželeni stranski učinki:

LDM ultrazvočna valovanja se že več kot desetletje uporabljajo za medicinske namene. Do sedaj še niso poročali o morebitnih kontraindikacijah in neželenih stranskih učinkih.

Menijo, da je LDM valovanje popolnoma neškodljivo človeku, saj gre pri tem valovanju za zelo hitro spreminjanje frekvence valov, tako da se v telesu ne pojavljajo in ne zadržuje valovanje z isto frekvenco.

Kontraindicirani so rakavi bolniki in osebe, ki imajo nameščen spodbujevalnik, nosečnice in osebe z epilepsijo.

 

Maderoterapija

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki.

Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešeno limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

Maderoterapija se dandanes ne uporablja več samo za oblikovanje telesa, ampak tudi za odpravljanje bolečin, sprostitev in učvrščevanje kože.

Ponudnik

Salon Miss Europa d.o.o.
Komenskega ulica 32
1000 Ljubljana
E: salonmiss.si@gmail.com
http://www.salonmis.com/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu