Super Kupon

57% popust za GUA SHA MASAŽO OBRAZA z naravnimi olji magic crystals + piling obraza gratis (30 min) v Salonu Miss Europa v Ljubljani!

Plačajte le 15€ namesto 35€ za osvežen videz obraza!
Razprodan
15,00 €

Vrednost

35,00 €

Popust

57%

Prihrani

20,00 €
Deli!

O ponudbi

  • Gua sha obrazna terapija za glajenje gub predstavlja del kozmetične akupunkture (t.i. azijski lifting). Med izvajanjem gua sha terapije je masaža na obrazu zelo prijetna in sproščujoča, saj se drgne in pritiska na izbrane akupunkturne točke.
  • Masaža po metodi Gua Sha izboljšuje ne le krvni obtok, zmanjša otekline in izboljša tonus kože, ampak tudi vpliva na splošno zdravje in razpoloženje, da je blagodejno vpliva na živčni sistem - izboljša spanec, odpravlja tesnobo, povečuje splošno ton.
  • Pri uporabi obraza Gua-Sha se močno izboljša kapilarna cirkulacija, ki je ni mogoče doseči z drugimi tehnikami.  Izboljša se mikrocirkulacija kože, tako se izboljša regenerativna kapaciteta celic. Masaža obraza pomaga očistiti kožo (izločanje toksinov) in izboljša njeno stanje. 

Podrobnosti

  • Vsak lahko kupi več kuponov in jih tudi podari.
  • Ponudba zajema: masažo obraza Gua Sha 30 min.
  • Kupon velja tako za ženske kot za moške.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 040-217-287. 
  • Delovni čas: od ponedeljka do petka 7.30-19.30.
  • Kuponi veljajo do 30.6.2019. Po izteku veljavnosti kupona veljavnosti ne podaljšujemo.
  • Spremembe in odpovedi termina veljavne do 24 ur prej, sicer se kupon šteje kot unovčen. 

Opis

Gua Sha" anti-aging obraza se opravija po posebni kitajski metodi z uporabo posebnih ploščic, v kombinaciji z limfno drenažo obraza.Ploščice so izdelane iz naravnih materjalov (žad) , so impregnirane s kitajskimi zdravili, njihovi učinki imajo obnovitvene in sproščujoče lastnosti. Po nanosu se doseže učinek pomlajevanja, stres se odstrani, plošča absorbira negativna čustva, ima lastnost kopičenja in dajanja energije.  

Ta tehnika masaže obraza se uporablja za pomladitev in izboljšanje stanja kože obraza.  

Masaža po metodi "Gua Sha" izboljšuje ne le krvni obtok, zmanjša otekline in izboljša tonus kože, ampak tudi vpliva na splošno zdravje in razpoloženje, da je blagodejno vpliva na živčni sistem - izboljša spanec, odpravlja tesnobo, povečuje splošno ton.

Pri uporabi obraza "Gua-Sha" se močno izboljša kapilarna cirkulacija, ki je ni mogoče doseči z drugimi tehnikami.  Izboljša se mikrocirkulacija kože, tako se izboljša regenerativna kapaciteta celic. Masaža obraza pomaga očistiti kožo (izločanje toksinov) in izboljša njeno stanje. 

 

Potek terapije:

 

- sprejem in priprava stranke

- površinsko čiščenje kože (mleko)

- piling

- nanos naravnega olja na obraz (magic crystals)

- gua sha masaža s kamni iz žada

Ponudnik

Salon Miss Europa d.o.o.
Komenskega ulica 32
1000 Ljubljana
E: salonmiss.si@gmail.com
http://www.salonmis.com/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu