Super Kupon

62% popusta na MASAŽO Z VROČIMI VULKANSKIMI KAMNI ali KLASIČNO MASAŽO 60 min v masažnem salonu Pikicanai v Domžalah!

Plačajte le 24,90€ za 60 minutno masažo v vrednosti 65€ za boljše počutje in novo energijo.
Razprodan
24,90 €

Vrednost

65,00 €

Popust

62%

Prihrani

40,10 €
Deli!

O ponudbi

 • Privoščite si sproščujočo masažo z vročimi vulkanskimi kamni ali klasično masažo in za 60 minut vstopite v svet udobja in razvajanja.
 • Z masažo dobite: pospešeno prekrvavitev mišičnega tkiva, omilitev bolečin v sklepih, vezivnem tkivu in mišicah, boljši spanec, bolj napeto in gladko kožo, sproščenost fizične in psihične napetosti, splošno boljše počutje.
 • Masažni salon omogoča diskretno masažo brez prisotnosti drugih strank.
 • Na voljo je veliko brezplačno parkirišče.
 • Gratis Lavazza kava, čaj in sadje.

Podrobnosti

 • Obvezna je predhodna rezervacija termina pri ponudniku s šifro kupona na tel. številki 051 705 889
 • Delovni čas: PON-PET od 8:00 do 18:00
 • Kupite lahko več kuponov, lahko jih tudi podarite, ali zamenjate za naš darilni bon (doplačilo 1€). Kot kupec, lahko uporabite zase le en kupon!
 • Kuponi so unovčljivi od ponedeljka do sobote, med 8:00 in 18:00
 • Odpoved rezervacije termina je mogoča samo enkrat, vsaj 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra za unovčen. Kupon se smatra za unovčen tudi, če se stranka ne pride na rezerviran termin. Za spremembo rezervacije v času manj kot 48 ur pred dogovorjenim terminom, zaračunamo doplačilo v znesku 50 % od vrednosti kupona.
 • S seboj prinesite čisto brisačo, v kolikor je nimate s seboj, vam jo v salonu posodimo za 3€
 • Salon se nahaja na lokaciji med Trzinom in Domžalami ob stari cesti Ljubljana - Celje (pri bencinskem servisu), le 10 minut vožnje iz Ljubljane, v poslovni hiši CIM.
 • Kupon je veljaven do 29.2.2020.

Opis

Masaža z vročimi kamni je dobro poznana po vsem svetu. Samo blagodejno učinkovanje vročih kamnov pa je poznano že tisoč let.

Vroče kamne vulkanskega izvora se polaga na izbrane točke telesa in se jih lahko uporablja tudi kot pripomoček pri izvajanju vseh vrst masaže. Njihova toplota prodira globoko v telo, kar pripomore k občutku popolne sprostitve, kar pozitivno vpliva na vaše počutje.

Topli kamni uravnavajo, poživljajo in vitalizirajo energetske centre hkrati pa izboljšuje cirkulacijo, mehča trda tkiva in napete mišice, s čimer se izboljša gibljivost sklepov.

 

Pri terapiji uporabljajo tople vulkanske kamne in hladne kamne. Masaža s kamni teži k uravnoteženju telesa, z dodajanjem in odvzemanjem toplote sprožimo reakcije v telesu, ki nam pomagajo k popolni harmoniji telesa. Terapijo začnemo izvajati s polaganjem kamnov ob hrbtenici, na energetska središča – čakre in nato z masažnimi tehnikami, ki se izključno izvajajo s kamni.

 

Vroče-hladne obloge iz vulkanskih kamnov telo ogrevajo in ohlajajo ter pripomorejo k telesni ubranosti in harmoničnemu delovanju. Masaža celega telesa odpira energijska središča in ustvarja telesno in duševno ravnovesje.

 

Masaža z vročimi kamni omogoča ogrevanje mišic, ki jih tako lažje sprostimo. Zato za blagodejni učinek masaže ne potrebujejo zelo intenzivnega dotika. S polaganjem kamnov na prave energijske točke telesa pa masaža z vročimi kamni dovoljuje intenzivnejše blagodejne učinke. Zaradi toplote kamnov in masaže, se iz vašega telesa lažje izločajo škodljive snovi in telesu omogočajo boljšo regeneracijo.

 

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

-zagotovljena popolna sprostitev

-možnost masaže za pare istočasno

-masažni salon omogoča diskretno masažo brez prisotnosti drugih strank

-masaža odpravlja fizične in psihične napetosti

-na voljo je veliko brezplačno parkirišče

-gratis Lavazza kava, čaj in sadje

 

Ponudnik

PIKICANAI masažni salon
TIHI DVOR, nega telesa,d.o.o
Ljubljanska 1
1230 Domžale
tel.: 051 705 889
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu