Super Kupon

62% popusta na PROTIBOLEČINSKO TERAPEVTSKO MASAŽO 45 min v masažnem salonu Pikicanai v Domžalah!

Plačajte le 24,90€ za 60 minutno masažo v vrednosti 65€ za odpravo bolečin.
Razprodan
24,90 €

Vrednost

65,00 €

Popust

62%

Prihrani

40,10 €
Deli!

O ponudbi

 • Privoščite si terapevtsko protibolečinsko masažo 45 min.
 • Protibolečinska terapevtska masaža zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v križu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje. 
 • Protibolečinska terapija je primerna za vse osebe v aktivnem obdobju življenja, saj odpravlja bolečine, zmanjšuje napetost in zategnjenost, povečuje gibljivost, povečuje raztegljivost mišic in njihovih ovojnic, optimizira gibanje, povečuje mišično moč.
 • Masažni salon omogoča diskretno masažo brez prisotnosti drugih strank.
 • Na voljo je veliko brezplačno parkirišče.
 • Gratis Lavazza kava, čaj in sadje.

Podrobnosti

 • Obvezna je predhodna rezervacija termina pri ponudniku s šifro kupona na tel. številki 051 705 889
 • Delovni čas: PON-PET od 8:00 do 18:00
 • Kupite lahko več kuponov, lahko jih tudi podarite, ali zamenjate za naš darilni bon (doplačilo 1€). Kot kupec, lahko uporabite zase le en kupon!
 • Kuponi so unovčljivi od ponedeljka do sobote, med 8:00 in 18:00
 • Odpoved rezervacije termina je mogoča samo enkrat, vsaj 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra za unovčen. Kupon se smatra za unovčen tudi, če se stranka ne pride na rezerviran termin. Za spremembo rezervacije v času manj kot 48 ur pred dogovorjenim terminom, zaračunamo doplačilo v znesku 50 % od vrednosti kupona.
 • S seboj prinesite čisto brisačo, v kolikor je nimate s seboj, vam jo v salonu posodimo za 3€
 • Salon se nahaja na lokaciji med Trzinom in Domžalami ob stari cesti Ljubljana - Celje (pri bencinskem servisu), le 10 minut vožnje iz Ljubljane, v poslovni hiši CIM.
 • Kupon je veljaven do 29.2.2020.

Opis

Privoščite si protibolečinsko masažo hrbta, ki vam bo sprostila napetost v telesu, ter ublažila bolečine.

Masaža hrbta je namenjena vsem, ki imate bolečine v hrbtu zaradi različnih vzrokov.

Poslovite se od bolečega hrbta ter si sprostite telo in duha!

 

Protibolečinska masaža hrbta je natančna globinska masaža, ki se osredotoča na sproščanje in mehčanje mišic hrbta in njihovih narastišč. Protibolečinska masaža hrbta pospeši prekrvavitev in sprosti velike hrbtne mišice in tudi najgloblje mišice hrbta, ki potekajo vzdolž hrbtenice.

 

Protibolečinska masaža hrbta vsebuje različne masažne tehnike, odvisno od predela bolečine v hrbtu, velikosti in globine mišice. Z masažo hrbtnih mišic in njihovih narastišč, odpravimo mišične zatrdline – vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napona (vzrok mišičnih zatrdlin so statični položaji, prisotni pri dolgotrajnem sedenju ali stanju).

 

Protibolečinska masaža hrbta ogreje, sprosti in raztegne celotno hrbtenico, posledično se poveča gibljivost ramenskega obroča, vratu in lopatic ter tudi ledvenega predela, povrne se občutek vitalnosti. Z masažo se pospeši odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti, ki nastaja kot posledica nezadostnega gibanja. Povečana prekrvavljenost tkiva tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane predvsem v zrelih letih, ko so že lahko prisotne izrazite degenerativne spremembe hrbtenice (izrastki-osteofiti, obraba hrustanca, kalcinacije, zožitve medvretenčnih lin, posedanje vretenc ipd.).

 

Vsaka bolečina ima svoj vzrok, z poznavanjem le-tega pa ne nujno že odpravimo njegove posledice. Pri protibolečinski masaži hrbta je navadno tako, da ena sama masaža ni dovolj za trajno izboljšanje stanja, še posebej v primerih, ko je stranka še naprej izpostavljena vzroku težav. Po takšni masaži navadno čutimo veliko olajšanje in izboljšanje bolečega stanja. Zato bi lahko rekli, da je to masaža z dodano vrednostjo, saj je učinek takoj občuten in razbremenjujoč, kar pa je za današnji način življenja izjemnega pomena.

 

Učinkov protibolečinske masaže je veliko:

 

fizično sprostiti telo, raztegne in sprosti napete mišice, raztegne vezivno tkivo, zmanjša bolečine, poveča obseg giba, zmanjšajo se otekline, boljša in hitrejša regeneracija, okrepi se delovanje imunskega sistema …

 

Terapevtska masaža je priporočljiva: 

·za osebe, ki imajo hude bolečine, 

·po  poškodbah

·za vse, ki ste športno aktivni

·za vse fizične delavce

·za vse, ki imate statično delo

·za vse, ki konstantno obremenjujete iste mišične skupine

·za vse, ki imate slabo telesno držo

 

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

-zagotovljena popolna sprostitev

-možnost masaže za pare istočasno

-masažni salon omogoča diskretno masažo brez prisotnosti drugih strank

-masaža odpravlja fizične in psihične napetosti

-na voljo je veliko brezplačno parkirišče

-gratis Lavazza kava, čaj in sadje

 

Ponudnik

PIKICANAI masažni salon
TIHI DVOR, nega telesa,d.o.o
Ljubljanska 1
1230 Domžale
tel.: 051 705 889
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu