Super Kupon

73% popust na CELOSTNI PREGLED ZOBOVJA s ČIŠČENJEM ZOBNEGA KAMNA in zobnih oblog, POLIRANJEM in FLOURIRANJEM na obeh zobnih lokih, v ljubljanski Zobni ordinaciji Detur!

Plačajte 26,90€ namesto 100€ za svež, čist in bleščeč nasmeh!
Razprodan
26,90 €

Vrednost

100,00 €

Popust

73%

Prihrani

73,10 €
Deli!

O ponudbi

  • Profesionalno ODSTRANJEVANJE ZOBNEGA KAMNA, POLIRANJE IN FLOURIRANJE ZOB + GRATIS preventivni pregled in posvet.
  • Po čiščenju vam bo zobozdravnik zobe še spoliral in flouriral. Na čiste in gladke zobe, se obloge počasneje nabirajo, flour pa poskrbi za trdno in odporno sklenino. Flouriranje varuje vaše zobe pred zobno gnilobo, saj jih brani pred napadi bakterij in kislin, ki načnejo sklenino.
  • Popolna strokovnost in 100% predanost.
  • Za zdrave zobe in lep nasmeh, ki ga boste z veseljem pokazali!

Podrobnosti

  • Kupite lahko neomejeno število kuponov, kupone lahko tudi podarite.
  • En kupon velja za eno osebo.
  • Ponudba zajema celostni pregled zobovja, čiščenje zobnega kamna in zobnih oblog, poliranje in flouriranje na obeh lokih.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina na telefonsko številko 040 611 533 od torka do četrtka med 9:00 in 12:00 uro.
  • Kupon se šteje kot vnovčen v kolikor rezervacija ni bila odpovedana vsaj 48 ur prej;
  • Veljavnost kupona: 30.12.2019

Opis

Za lep in zdrav nasmeh, ki je ogledalo vsakega človeka, je potrebna vsakodnevna temeljita ustna higiena, ki pa kljub trudu in disciplini včasih ne zadošča. Tudi pri ustrezni ustni higieni se lahko namreč zgodi, da se na zobeh naberejo trde zobne obloge oziroma zobni kamen ali madeži zaradi pitja kave, kajenja cigaret in uživanja močno obarvane hrane.

 

Odstranitev zobnega kamna in poliranje nista pomembna le z estetskega vidika, temveč tudi za higieno in zdravje zob, zato sta priporočljiva vsakomur. Ob ustrezni ustni higieni in izogibanju dejavnikov zabarvanja zob, so rezultati odstranitve zobnega kamna ter poliranja vidni do enega leta.

 

Postopek se prične s čiščenjem zobnega kamna s pomočjo ultrazvoka na vseh zobnih površinah in odstranitev oblog na dostopnih koreninskih površinah in v medzobnih prostorih. Nadaljuje se s poliranjem, kjer gre za fino mehansko odstranjevanje površinskih zabarvanj (zaradi kave, čokolade, tobaka) s polirno pasto, ki vsebuje flour.

 

 

Ponudnik

Zobna ordinacija Detur
Prvomajska ulica 3
1000 Ljubljana
T: 040 611 533
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu