Super Kupon

74% popusta na ŠTIRI TRETMAJE KAVITACIJE Z RADIOFREKVENCO IN 1X TERAPIJO Z VAKUMSKIMI VREČAMI v Timeless centru v Ljubljani!

Plačajte 150€ namesto 580€ za lepšo in vitkejšo postavo s kavitacijo, radiofrekvenco in vakuumskimi vrečami!
Razprodan
150,00 €

Vrednost

580,00 €

Popust

74%

Prihrani

430,00 €
Deli!

O ponudbi

  • Privoščite si tretmaje kavitacije, radiofrekvence in terapije z vakuumskimi vrečami za odstranjevanje maščobe na vašem telesu primerno tako za moške kot ženske.
  • V ponudbi dobite 4x kavitacijo z radiofrekvenco v trajanju 60 min in 1x terapijo z vakuumskimi vrečami 60 min. Skupno torej 5 obiskov po 60 min.
  • Vstopite v poletje z lepšo postavo.

Podrobnosti

  • Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 
  • Kupon je unovčljiv do 31.7.2019
  • Ponudba vsebuje 4x tretma kavitacije z radiofrekvenco in 1x tretma z vakuumskimi vrečami.
  • Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija med 9h in 16h na T:01 565 44 75 ali mail sprostitevtimeless@gmail.com najmanj 1 teden pred želenim terminom 
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej
  • Kupon morate obvezno predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika. 

Opis

KAVITACIJA

Kavitacija je neinvazivna in neboleča terapija brez stranskih učinkov, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa. Preprosteje, je nekirurška liposukcija, ki nas učinkovito pripelje do hitrejše rešitve ciljnega izginjanja maščobnih oblog in celulita. Posebej je namenjena za lokalno maščobo in celulit. Tu so rezultati najboljši in najlepše vidni in so tudi merljivi že po prvem obisku. Metoda kavitacije uspešno pomaga pri odpravljanju maščobnih izboklin in posledično pripelje do pravilne oblike želenega dela telesa. Kavitacija omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, ožilje, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic (prej razbij membrano, ki veže maščobne celice) se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

 

RADIOFREKVENCA (RF)

Radiofrekvenco uporabljamo kot dopolnilni del terapije pri vsaki kavitaciji. Valovi radiofrekvence prodrejo globoko v plast kože in pri tem segrevajo tkiva v podkožju. Toplota vzpodbuja kožo, da proizvaja nove celice kolagena.

Maščoba, ki jo odstranimo s pomočjo kavitacije, pusti za seboj »prazen prostor« , kar v praksi pomeni ohlapno kožo. Radiofrekveca uspešno rešuje ta problem, saj učvrsti kožo. Razgrajuje maščobne obloge in višek celulita na telesu. Zmanjšuje strije ter obnavlja kožo, saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena.

 

TERAPIJA Z VAKUUMSKIMI VREČAMI – NOVO! Terapija z vakumskimi vrečami je hladen, biostimulativen, ročni anticelulitni postopek, ki daje odlične rezultate v boju proti celulitu, zmanjševanju obsega, zadrževanju vode v tkivih in pomoč pri detoksikaciji telesa. 

Rezultati so hitri in so vidni že po prvem tretmaju. 

 

Delovanje: Terapija z vakumskimi vrečami pospešuje metabolne procese v celicah, stimulira mikrocirkulacijo v koži, zato je rezultat zmanjšanje obsega celega telesa: 

- Razgrajuje celulit, odstranjuje "pomarančno kožo" 

- Razgrajuje obstoječe maščobne obloge na telesu 

- Inhibira lipogenezo – zaustavlja nastajanje novih maščobnih oblog 

- Pospešuje odvajanje tekočine iz tkiv 

- Odvaja iz telesa strupe, ki so vezani v maščobnem tkivu 

- Izboljša tonus kože 

Ponudnik

Timeless center
Stanežiče 36b
1210 Ljubljana Šentvid
T:01 565 44 75
http://www.sprostim.se/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu