Super Kupon

79% popusta na profesionalno ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG IN KAMNA (2 zobna loka) + POLIRANJE + PESKANJE v zobni ordinaciji dr. Arnaldo Tomšič v Ljubljani!

Plačajte 29,90€ namesto 140€ za svež, čist in bleščeč nasmeh!
Razprodan
29,90 €

Vrednost

140,00 €

Popust

79%

Prihrani

110,10 €
Deli!

O ponudbi

  • Profesionalno odstranjevanje zobnih oblog in kamna (2 zobna loka)+poliranje+peskanje.
  • Najnovejša tehnologija, najboljši materiali, strokovnost in 100% predanost. Brez bolečin in stresa.
  • Za zdrave zobe in lep nasmeh, ki ga boste z veseljem pokazali!
  • Kupon velja za naročila do 31.3.2020.

Podrobnosti

  • Kupite lahko neomejeno število kuponov, kupone lahko tudi podarite.
  • Ponudba zajema paket odstranitev zobnega kamna, peskanje zob ter preventivni pregled.
  • INFO in obvezna predhodna rezervacija po telefonu:  01 429 46 30 v ponedeljek in četrtek od 13.00 do 15.00, torek in sredo od 8.00 do 10.00.
  • Kupon se šteje kot vnovčen v kolikor rezervacija ni bila odpovedana vsaj 24 ur prej.
  • S SEBOJ MORATE IMETI NATISNJEN KUPON!
  • Parkirišče do 2h brezplačno.

Opis

Za lep in zdrav nasmeh, ki je ogledalo vsakega človeka, je potrebna vsakodnevna temeljita ustna higiena, ki pa kljub trudu in disciplini včasih ne zadošča. Tudi pri ustrezni ustni higieni se lahko namreč zgodi, da se na zobeh naberejo trde zobne obloge oziroma zobni kamen ali madeži zaradi pitja kave, kajenja cigaret in uživanja močno obarvane hrane.

 

Odstranitev zobnega kamna in peskanje nista pomembna le z estetskega vidika, temveč tudi za higieno in zdravje zob, zato sta priporočljiva vsakomur. Ob ustrezni ustni higieni in izogibanju dejavnikov zabarvanja zob, so rezultati odstranitve zobnega kamna ter peskanja vidni do enega leta.

 

Postopek se prične s čiščenjem zobnega kamna s pomočjo ultrazvoka na vseh zobnih površinah in odstranitev oblog na dostopnih koreninskih površinah in v medzobnih prostorih. Nadaljuje se s peskanjem, kjer gre za mehansko odstranjevanje površinskih zabarvanj (zaradi kave, čokolade, tobaka), ko zobozdravnik očisti zobe z močnim curkom vode in prašnih delcev (večinoma sode bikarbone).

Ponudnik

Zobna ordinacija dr. Arnaldo Tomšič
Cesta v Mestni log 55, TPC-Murgle
1000 Ljubljana
Telefon: 01/42 94 630
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu