Super Kupon

86% popusta na PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA S KAR 18 TRETMAJI v Timeless centru v Ljubljani!

Plačajte 180€ namesto 1320€ za lepšo in vitkejšo postavo s kavitacijo, radiofrekvenco in limfno drenažo!
Razprodan
180,00 €

Vrednost

1.320,00 €

Popust

86%

Prihrani

1.140,00 €
Deli!

O ponudbi

  • Privoščite si paket preoblikovanja telesa z odstranjevanjem maščobe na vašem telesu primerno tako za moške kot ženske.
  • Paket vsebuje 6X PREOBLIKOVANJE TELESA 105 MIN S KAVITACIJO, RADIOFREKVENCO IN STROJNO LIMFNO DRENAŽO. Skupno 18 tretmajev v šestih obiskih.
  • Gratis 1x jade lifting obraza.
  • Po takem paketu boste videti mnogo vitkejši in lepši, vaša koža pa bo bolj napeta in mladostna. 

Podrobnosti

  • Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 
  • Kupon je unovčljiv do 31.3.2020
  • Ponudba vsebuje šest obiskov: 6x105 minut (kavitacija+radiofrekvenca+strojna limfna drenaža)+1x jade lifting obraza.
  • Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija med 9h in 16h na T:01 565 44 75 ali mail sprostitevtimeless@gmail.com najmanj 1 teden pred želenim terminom 
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej
  • Kupon morate obvezno predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika. 

Opis

KAVITACIJA

Kavitacija je neinvazivna in neboleča terapija brez stranskih učinkov, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa. Preprosteje, je nekirurška liposukcija, ki nas učinkovito pripelje do hitrejše rešitve ciljnega izginjanja maščobnih oblog in celulita. Posebej je namenjena za lokalno maščobo in celulit. Tu so rezultati najboljši in najlepše vidni in so tudi merljivi že po prvem obisku. Metoda kavitacije uspešno pomaga pri odpravljanju maščobnih izboklin in posledično pripelje do pravilne oblike želenega dela telesa. Kavitacija omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, ožilje, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic (prej razbij membrano, ki veže maščobne celice) se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

 

RADIOFREKVENCA (RF)

Radiofrekvenco uporabljamo kot dopolnilni del terapije pri vsaki kavitaciji. Valovi radiofrekvence prodrejo globoko v plast kože in pri tem segrevajo tkiva v podkožju. Toplota vzpodbuja kožo, da proizvaja nove celice kolagena.

Maščoba, ki jo odstranimo s pomočjo kavitacije, pusti za seboj »prazen prostor« , kar v praksi pomeni ohlapno kožo. Radiofrekveca uspešno rešuje ta problem, saj učvrsti kožo. Razgrajuje maščobne obloge in višek celulita na telesu. Zmanjšuje strije ter obnavlja kožo, saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena.

 

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je celovit pristop k promociji zdravega limfnega sistema. Limfni sistem je tekočina, ki se pretaka po naših žilah. Limfna tekočina ima nalogo čistit organizem in s tem naše celice strupenih snovi iz telesa.

 

PMS? Sinusne težave? Artritis? Prehladi? Alergije? Menstrualni krči? Psorjaza? Boleče in razširjene prsi? Kaj imajo vse te motnje skupnega? Vse so kronična obolenja, ki so posledica oslabljenega limfnega sistema v telesu.

 

Limfna drenaža je celovit pristop k promociji zdravega limfnega sistema. Limfni sistem je tekočina, ki se pretaka po naših žilah. Limfna tekočina ima nalogo čistiti organizem in s tem naše celice strupenih snovi iz telesa, kajti s tem preprečimo nastajanje bolezni in krepitev imunskega sistema.

Ponudnik

Timeless center
Stanežiče 36b
1210 Ljubljana Šentvid
T:01 565 44 75
http://www.sprostim.se/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu