Super Kupon

58% popusta na KLASIČNO ali ENERGIJSKO MASAŽO 60 min v Ljubljani!

Plačajte 24,90€ namesto 60€ za novo energijo in odlično počutje!
24,90 €

Vrednost

60,00 €

Popust

59%

Prihrani

35,10 €

Čas za nakup

Deli!

O ponudbi

  • Se dnevno počutite utrujeni, zaspani in polni teže, pa ne veste kako bi si ponovno napolniti baterije? Si želite masaže, ki bo sprostila vaše fizično telo ter očistila tudi energetski del vas?
  • Namen masaže je vzpodbuditi pretok življenjske energije po telesu in dolgoročno ohranjanje vitalnosti posameznika.
  • Bistvo energijske masaže ni v tehniki prijemov in načinu masiranja, ampak v sproščanju, povezovanju z ekstra energijo in menjavi stare energije za novo. Gre za energijski tuš, s katerim odplavimo staro, negativno energijo. Rezultat je popolna sprostitev, regeneracija energije, odpravljanje blokad in spremenjeno počutje. 
 

Podrobnosti

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Ponudba vsebuje: 1x 60-minutno  energijsko ali klasično masažo.
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 8. 2020.
  • Možnost menjave kupona za originalni darilni bon studia.
  • Obvezna predhodna rezervacija masaže na telefon: 040 825 560.
  • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.

Opis

Privoščite si energijsko masažo, ki vam ponovno napolni vaše baterije, sprosti vaše fizično telo ter umiri razbolele dele vašega telesa. Prav tako se med masažo očisti negativno ter zastajajočo energijo, ponovno vspostavi prekote v vašem telesu ter telo ponovno napolni s svežo univerzalno energijo. Telo postane lahko in vi aktivnejši in vitalnejši. Prepustite se energiji, ki jo čutite in z njo zaživite.

 

S tehnikami gladenja ter gnetenja mišic na predelu nog, rok, vratu, hrbta ter predela lopatic se sprošča tenzija v mišicah ter odpravlja bolečine fizičnega telesa. Z dovajanjem energije pa se fizično telo sprosti ter razboleli del zaceli. Energijska masaža ima spročujoč in terapevtski učinek ter hkrati napolni vaše telo s svežo energijo za vitalnejše delovanje vašega telesa

Ponudnik

SUZANA FERŠ S.P. - STUDIO SUZANA
Cesta na ključ 60
1000 Ljubljana
T: 040 825 560
http://www.lepotnistudiosuzana.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu