Pogosta vprašanja?

1. Kako deluje superkupon.si?

Vsak dan zagotovimo novo ponudbo s privlačnim popustom. Ko se registrirate in odločite za nakup kupona, vam program ponudi način plačila preko kreditnih kartic, z UPN (univerzalnim plačilnim nalogom), Moneto ali PayPalom. Ko ponudbo poravnate in prejmemo vaše plačilo, dobite elektronsko pošto z izbranim kuponom, katerega kasneje unovčite pri ponudniku.

 

2. Kakšen način plačila lahko izberem?

Lahko izberete plačilo po položnici UPN (univerzalni plačilni nalog), s kreditno kartico, z Moneto ali s Paypalom:

S KREDITNO KARTICO: Pri koraku plačila izberete Nakup s kreditno kartico. Vnesete zahtevane podatke in po elektronski pošti ter v vaš registriran profil vam pošljemo e-kupon. Le tega natisnite in unovčite pri ponudniku. Pri kreditnih karticah je mogoč nakup s karticami Visa, Mastercard, Diners, Activa ter American Express, od navadnih bančnih kartic pa le s tistimi, kjer imate z banko sklenjeno posebno pogodbo za plačevanje preko interneta.

S PLAČILNIM NALOGOM: Pri koraku plačila izberite možnost Nakup preko položnice UPN (univerzalni plačilni nalog). Vnesete zahtevane podatke in po elektronski pošti ter v vaš profil vam bomo poslali podatke za plačilo. Plačilo lahko izvedete tudi z vašim spletnim bančništvom ali pa podatke enostavno prepišete v položnico in jo plačate na banki ali pošti.

 

3. Ali je plačilo s plačilno kartico varno?

Nakup s plačilno kartico je varen. Za varne avtorizacije in transakcije s plačilnimi karticami skrbi Banka Koper d.d.. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah in podatki o plačilnih karticah se ne shranjujejo na strežnik. Vedno morate preverite pravilnost svojih podatkov, da bo nakup potekal brez zapletov.

 

4. Ali se je potrebno za nakup registrirati?

Za vsak nakup se je potrebno registrirati in pravilno vpisati svoje podatke. Tako ustvarimo vaš osebni profil, kjer so prikazani vaši nakupi in kuponi. Vaše podatke potrebujemo v primeru, če bi prišlo do zapleta pri nakupu, da vas lahko kontaktiramo.  

 

5. Kdaj lahko koristim kupljen kupon?

Prejet kupon lahko unovčite pri ponudniku naslednji dan po prejemu običajno po predhodnem naročilu na storitev po telefonu ali mailu. Kupon velja v določenem roku veljavnosti, kateri je zapisan pri vsaki ponudbi.

 

6. Kje vidim svoje kupljene kupone?

V svojem profilu si lahko ogledate vaše kupone. Ob registraciji si določite uporabniško ime in geslo, s katerim dostopate do svojega  profila in spremljate status plačil in števila kuponov.

 

7. Kako dostopam do svojega  profila?

Dostopate lahko z uporabniškim imenom in geslom, ki ste si ga določili ob registraciji ali preko svojega facebook računa.

 

V primeru težav nam lahko pišete na info@superkupon.si