Super Kupon

50% popusta na PROTIBOLEČINSKO MASAŽO HRBTA 30 min v Mariboru!

Plačajte 10€ namesto 20€ za učinkovito protibolečinsko masažo hrbta in odpravo bolečin!
Razprodan
10,00 €

Vrednost

20,00 €

Popust

50%

Prihrani

10,00 €
Deli!

O ponudbi

  • Privoščite si protibolečinsko masažo hrbta, ki vam bo sprostila napetost v telesu, ter ublažila bolečine.
  • Masaža hrbta je namenjena vsem, ki imate bolečine v hrbtu zaradi različnih vzrokov.
  • Poslovite se od bolečega hrbta ter si sprostite telo in duha!
  • Kupon velja do 31.5.2019

Podrobnosti

  • Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 
  • Ponudba vsebuje: 30 minutno protibolečinsko masažo hrbta.
  • Obvezna je predhodna rezervacija po telefonu 040 695 552 (Nina Šoštarič) 
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

 

Opis

Protibolečinska masaža hrbta je natančna globinska masaža, ki se osredotoča na sproščanje in mehčanje mišic hrbta in njihovih narastišč. Protibolečinska masaža hrbta pospeši prekrvavitev in sprosti velike hrbtne mišice in tudi najgloblje mišice hrbta, ki potekajo vzdolž hrbtenice.

Protibolečinska masaža hrbta vsebuje različne masažne tehnike, odvisno od predela bolečine v hrbtu, velikosti in globine mišice. Z masažo hrbtnih mišic in njihovih narastišč, odpravimo mišične zatrdline – vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napona (vzrok mišičnih zatrdlin so statični položaji, prisotni pri dolgotrajnem sedenju ali stanju).

Protibolečinska masaža hrbta ogreje, sprosti in raztegne celotno hrbtenico, posledično se poveča gibljivost ramenskega obroča, vratu in lopatic ter tudi ledvenega predela, povrne se občutek vitalnosti. Z masažo se pospeši odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti, ki nastaja kot posledica nezadostnega gibanja. Povečana prekrvavljenost tkiva tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane predvsem v zrelih letih, ko so že lahko prisotne izrazite degenerativne spremembe hrbtenice (izrastki-osteofiti, obraba hrustanca, kalcinacije, zožitve medvretenčnih lin, posedanje vretenc ipd.).

Vsaka bolečina ima svoj vzrok, z poznavanjem le-tega pa ne nujno že odpravimo njegove posledice. Pri protibolečinski masaži hrbta je navadno tako, da ena sama masaža ni dovolj za trajno izboljšanje stanja, še posebej v primerih, ko je stranka še naprej izpostavljena vzroku težav. Po takšni masaži navadno čutimo veliko olajšanje in izboljšanje bolečega stanja. Zato bi lahko rekli, da je to masaža z dodano vrednostjo, saj je učinek takoj občuten in razbremenjujoč, kar pa je za današnji način življenja izjemnega pomena.

Učinkov protibolečinske masaže je veliko:

fizično sprostiti telo, raztegne in sprosti napete mišice, raztegne vezivno tkivo, zmanjša bolečine, poveča obseg giba, zmanjšajo se otekline, boljša in hitrejša regeneracija, okrepi se delovanje imunskega sistema …

Ponudnik

Masažni salon Ambasada boljšega počutja
Dragonijeva ulica 3
2000 Maribor
Tel.: 040 695 552
https://ambasada-pocutja.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu