Super Kupon

58% popusta na REFLEKSNO MASAŽO STOPAL 60min v Ljubljani!

Plačajte 24,90€ namesto 60€ za zmanjšanje napetosti in stresa ter ohranjanje vitalnosti!
Razprodan
24,90 €

Vrednost

60,00 €

Popust

59%

Prihrani

35,10 €

Čas za nakup

Deli!

O ponudbi

  • Za ohranjanje telesne sposobnosti ter za obnavljanje in ravnotežje je kot naročena refleksna masaža stopal. 
  • Če se želite znebiti napetosti in stresa, izboljšati kroženje vseh telesnih tokov v organizmu, je to prava ponudba za vas!
  • Refleksna masaža ima ogromno pozitivnih učinkov: izboljšanje metabolizma, povečanje krvnega obtoka, odpravo stresa, izgubljanje teže, uravnavanje organizma.

Podrobnosti

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Ponudba vsebuje: 1x 60-minutno refleksno masažo stopal.
  • Kuponi so unovčljivi do 31. 8. 2020.
  • Možnost menjave kupona za originalni darilni bon studia.
  • Obvezna predhodna rezervacija masaže na telefon: 040 825 560.
  • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.

Opis

Prava sprostitev za telo in duha!

Je metoda, pri kateri obdelujemo z različnimi tehnikami refleksne cone na stopalih ali dlaneh. S tem izzovemo refleks, ki preko impulzov spodbuja samozdravilni mehanizem telesa.

Na človekovem stopalu se odraža celoten organizem. Tako naj bi podplat predstavljal podobo celotnega telesa - človeka v malem. S strokovno masažo lahko refleksoterapevt doseže vzpostavitev porušenega ravnotežja v posameznih tkivih, organih in organskih sistemih in posamezniku pomagajo na naraven način vzpostaviti ravnovesje organizma.

Z masažo in stimulacijo refleksnih točk na stopalu lahko obdelujemo (zdravimo, spodbujamo, krepimo in utrjujemo) določeno tkivo, organ, organski sistem ali pa vplivamo na organizem v celoti.

Refleksna masaža stopal je več tisoč let stara tradicionalna metoda masaže, ki temelji na načelu, da ima vsak organ in organski sistem pripadajoča refleksna področja na stopalih. Z masažo refleksnih točk na stopalu tako lahko vplivamo na vse telo in je zato prijazen način sprostitve in lajšanja različnih tegob.

Ponudnik

SUZANA FERŠ S.P. - STUDIO SUZANA
Cesta na ključ 60
1000 Ljubljana
T: 040 825 560
http://www.lepotnistudiosuzana.si/
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu