Super Kupon

50% popusta za UNIVERZALNI AVTO NOSILEC! Brezplačna poštnina!

Plačajte 9,90€ namesto 19,90€ za nosilec za vaš mobilni telefon ali GPS!
9,90 €

Vrednost

19,90 €

Popust

50%

Prihrani

10,00 €

Ponudba je časovno omejena!

Pohitite z nakupom

Deli!

O ponudbi

  • Catch & Drive univerzalno držalo za mobilne telefone in GPS je priprava, ki bo rešila problem vožnje in govora ob istem času, ne da bi kršili zakon.
  • Napravo le enostavno pritrdite na armaturno ploščo ali na vetrobransko steklo in odložite telefon na nosilec. Lepilna površina ne pušča madežev, vendar drži napravo trdno na mestu.
  • Držalo je vrtljivo okoli svoje osi, torej ga lahko obračate po želji.
  • Catch & Drive univerzalni nosilec ima revolucionarno polimerno površino z močjo s sesalne blazinice.

Podrobnosti

  • Ena oseba lahko kupi, unovči ali podari neomejeno število kuponov.
  • Poštnina je vključena v ceno kupona.
  • V kolikor zmanjka zaloge, je dobavni rok 14 dni.

Opis

1X Catch & Drive nosilec

Dolžina Roke : 19cm

Montažna površina : 9 x 3.5cm

Vrtljivost 360 stopinj

 

Z univerzalnim nosilcem Catch & Drive v avtomobilu se boste lahko pogovarjali brez držanja aparatov ali opreme v roki. Catch & Drive univerzalni nosilec ima revolucionarno polimerno površino z močjo s sesalne blazinice. Catch & Drive avto nosilec je enostaven za uporabo in montažo. Preprosto pritisnite mobilni telefon ali napravo odločno na nosilec in ga odstranite, ko ga potrebujete drugje. Univerzalni nosilec Catch & Drive v avtu ne pušča lepljivih sledi. Druga prednost je vidno polje saj ga lahko obračate za 360 stopinj. Če morate Catch & Drive nosilec odstraniti zaradi umazanije, odstranite površinsko držalo, sperite z vodo in Catch & Drive bo pripravljen za naslednjo uporabo.

Ponudnik

Recesija d.o.o.
Jamnikarjeva 45
1000 Ljubljana
narocila@recesija.si
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo poškotkov. Več o piškotkih... V redu